Георги Желязков: Според Борисов е нормално да се дават 500 евро за две фейсбук снимки

0
Според Томислав Дончев, е граждански дълг да снимаш всяка табела на бензиностанция (една са намерили да снимат, а другата снимка директно са я откраднали) с цена над 3 лева
Според Томислав Дончев, е граждански дълг да снимаш всяка табела на бензиностанция (една са намерили да снимат, а другата снимка директно са я откраднали) с цена над 3 лева Снимка: Фейсбук

Ако Лидерът (да се свети името му!) бе на власт още, щеше да каже, че му правят бензинов Костинброд

Сега, според Томислав Дончев, е граждански дълг да снимаш всяка табела на бензиностанция (една са намерили да снимат, а другата снимка директно са я откраднали) с цена над 3 лева.

Също така според бившия вицепремиер, а сега леко поизнервен партиец, е съвсем нормално младежката организация на Политическа Партия ГЕРБ да набие 500 евро, за да популяризират тези две снимки и опитвайки се да достигнат няколко стотин хиляди души, да информират населението за това "бедствие", което се е случило на двете бензиностанции.

Страхотни са, скоро очаквам да обират мандри. Дано само в глада и безсмислието си не посегнат на Иван Пилето и неговите пилета, че и без това доста от приятелите им ги изоставиха.

Чл. 326 НК

(1) Който предава по радио, телефон или по друг начин неверни повиквания или заблуждаващи знаци за помощ, злополука или тревога, се наказва с лишаване от свобода до две години.

(2) Ако от деянието по ал. 1 са настъпили значителни вредни последици, наказанието е лишаване от свобода до пет години и глоба от десет хиляди до петдесет хиляди лева.

Георги Желязков, журналист

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    ...
    Бай Каскет няма ли да реагира, то това е за районен прокурор работа, де !
  • 0
    3
    lo6o
    От батко си и от Зеленски се учат, бе. Как все лошото научават ! Значи с 500 евро едните пишлегарчета могат да раздрусат другите хаАваАдски пишлегаршета през ФБ. Представи си на зеленското чучело колко милиарди са му "набили", за да ядоса и вдигне руската мечка от зимен сън.
  • 6
    2
    Не съм забравил
    А Бойко и курвите му (да им ЕПМ!), дето виеха като линейки за *смъртоносния* вирус, за чувалите и камионите с трупове, за хладилните камери в моргите и как *яко ще се мре* – НЯМА ли да бъдат съдени и да полежат в затвора при лилавия си електорат???
  • 2
    1
    от село
    Същата работа, когато всички хукнаха да посрещат извънземни на Щръклево. Обаче не е смешно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари