Георги Свиленски: Тагарев трябва да напусне правителството и всичко свързано с държавата

5
Борисов и Пеевски, като искат оставката на Тагарев, да гласуват вота на недоверие
Борисов и Пеевски, като искат оставката на Тагарев, да гласуват вота на недоверие Снимка: БГНЕС / Архив

Борисов и Пеевски, като искат оставката на Тагарев, да гласуват вота на недоверие

“Този министър е вреден за държавата и час по-скоро трябва да напусне българската политика.” Такъв коментар направи заместник-председателят на ПГ на „БСП за България” Георги Свиленски пред медии по повод искането на министъра на отбраната Тагарев парламентът да гласува сделката за американските бойни машини „Страйкър”.

Свиленски припомни, че именно БСП не го допуснала до властта преди 2 години, когато отново е имало опит той да бъде министър.

„Сега го допуснаха до властта и виждате какво се случва. Нито е спешно, нито е належащо това решение. Казват го и неговите подкрепящи в парламента – Борисов и Пеевски. Искат му оставката. Имат пълното основание в петък и Борисов, и Пеевски да гласуват оставката на правителството, включително и на Тагарев. Този човек не защитава държавните интереси, а чужди, които противоречат на здравия разум”, каза още социалистът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    С.С.
    Сега вече не се питам ,защо Деса те е зарязала ! Та ти си гола вода ,бе Свиленски !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари