Георги Свиленски: Искаме оставката на Тодор Тагарев

2
Не се отказваме от втори вот на недоверие
Не се отказваме от втори вот на недоверие Снимка: БНТ

Не се отказваме от втори вот на недоверие

"Не е сглобка, не е некоалиция, имаме класическа коалиция - ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС. Би трябвало да има сътресение или отражение изборният резултат върху управлението. Не се отказваме от втори вот на недоверие, който би трябвало да получи подкрепа", заяви в "Денят започва" с Георги Любенов" по БНТ Георги Свиленски от БСП.

По думите му темата ще бъде националната сигурност.

"Искаме оставката на военния министър Тодор Тагарев", допълни Георги Свиленски.

Във връзка с предстоящите местни избори на 29 октомври Георги Свиленски коментира, че доверието в машинния вот е сринато. Той припомни, че парламентарната група на БСП е сезирала прокуратурата и е настоявала за анкетна комисия за договора с "Боташ".

"ГЕРБ и ПП критикуват, и те критикуват, а оставиха същите тези хора, които подписаха договорите - и "Булгаргаз", и "Булгартрансгаз", директори, надзорни съвети, ги оставиха да си заемат постовете, ама казват: "Това, което са направили, не е хубаво". Айде да решат хубаво ли е или не е хубаво. И, ако е хубаво, да дойдат пред вас и да кажат, че този договр е в полза на България и не ощетява европейските интереси. А, ако не е хубаво, съответните хора да си понесат отговорност, защото това са хора, назначени пак казвам от служебния кабинет и от президента", каза още Георги Свиленски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    Смешници
    Фактът, че Тодор Тагарев е най-мразеният министър в правителството от всички копейки, рушлямски гъзолизници и всякакви полезни идиоти, доказва, че прекрасно си върши работата и колкото по-дълго е на поста си, толкова по-сигурно ще е отдалечаването на страната ни от руска зависимост и всички сатанински беди, които тази куха псевдоимперия ни причинява. Дано! Браво, Тагарев!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари