Георги Рачев: Лятото не си е отишло

3
Следващите две седмици ни очаква слънчево и сухо време
Следващите две седмици ни очаква слънчево и сухо време Снимка: БГНЕС

Следващите две седмици ни очаква слънчево и сухо време

Средносрочните прогнози на метеоролозите показват топло, слънчево и сухо време през септември и особено следващите две седмици. След валежите в понеделник и вторник за региона на Стара Загора температурите отново ще се върнат към типичните за летните месеци, съобщи климатологът Георги Рачев, цитиран от БНР. По думите му през следващите две седмици максималните температури се очаква да бъдат между 28 и 30 градуса, а минимални температури ще са в т.нар. зона на комфорт между 14 и 18 градуса.

„По морето засега се очертава да е хубаво времето, с топло море, като температура на водата и въздуха ще е почти една и съща. В планините времето е винаги с по-променлив характер, но поне през първите две седмици на септември не се очертават сериозни валежи освен днес и утре“, коментира Рачев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    сматай
    и догодина пак ще дойде.. и след това пак... шок и ужас
  • -3
    1
    Ant 123
    https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари