Георги Гьоков: Кой реши, че бронетранспортьорите са с отпаднала необходимост?

1
Всичко, което даряваме на Украйна, трябва да минава през парламента, каза депутатът от БСП
Всичко, което даряваме на Украйна, трябва да минава през парламента, каза депутатът от БСП Видео: NOVA

Депутатът от БСП заяви, че не е изключено Румен Радев да направи политически проект

"Всичко, което даряваме на Украйна, трябва да минава през парламента." Това заяви в „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA Георги Гьоков от БСП. „Научихме от медиите, че чрез депутати от управляващото мнозинство, ще изнасяме 100 бронетранспортера за Украйна. Българите трябва да знаят какво изнасяме, а не някой задкулисно да решава зад Народното събрание”, обясни депутатът.

Относно предложението на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС да помогнем на украинската държава със 100 БТР с отпаднала необходимост, той каза следното:

Искат да си вържат гащите, защото решенията взима мнозинството в парламента, а не правителството. Кой реши, че тези машини са с отпаднала необходимостта? Ако се случи бедствено или аварийно положение в България, може да се наложи да ги използваме”, поясни още депутатът от БСП.

Според него има тройна коалиция между ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС.

Виждате как са разпределени комисиите в Народното събрание. По-голямата част са за ГЕРБ-СДС, друга част за ПП-ДБ и почти толкова за ДПС. Движението за права и свободи отдавна подкрепя всички решения на това мнозинство”, поясни Гьоков.

И допълни, че не е изключено Румен Радев да направи политически проект. „Президентът беше издигнат и избран с гласовете преди всичко на БСП, на левите хора. Така, че за мен е учудващо, че той действа и прави политически проекти и то все за сметка на левицата. Не бих се учудил, ако тръгне да прави пореден проект, защото видяхме, че назад във времето се опита да направи такъв. Разочарован е от предишния проект, защото той не се оказа промяна, а подмяна”, поясни депутатът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Недоумяващ
    А кой трябваше да реши Гьоков,г-жа Инпексова ли???
  • 1
    3
    Незнаещ
    Гьока,кажи смело,колко цистерни с нафта и колко тира с патрони и гранотомети заминаха за Украйна през ваши фирми ?Освен, ако не е партийна тайна...
  • 0
    2
    русенец
    Фактът, че не са използвани толкова десетилетия доказва, че не са необходими. Или вие сте бесни, че не сте узнали за тях и Корнела Техноимпексова не успя да ги продаде през Полша за Украйна. Лошо Седларов, лошо. Няма тлъст комисион
  • -3
    1
    Ванка с танка
    По-красиви от комунистите няма.Всяка държава с комунизъм завършва само с едно-купонна система,глад и бедност
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари