Георги Георгиев: Царят е гол - природен газ няма

0
Проблемът не е нерешим, но изисква адекватни мерки
Проблемът не е нерешим, но изисква адекватни мерки Снимка: БНТ

Проблемът не е нерешим, но изисква адекватни мерки

Това дали ще има природен газ за "Топлофикация София" е функция на това дали ще има природен газ в страната.

"Крайно време е да кажем че царят е гол - необходимият природен газ за потреблението в страната просто го няма", каза в предаването "Още от деня" по БНТ председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

"Турбините на всеки един ТЕЦ към "Топлофикация" не работят с празни политически обещания, а с природен газ", добави Георгиев.

Той коментира и днешната информация от премиерът Кирил Петков, че са договорени седем кораба с втечнен газ.

"Да не правим аналогии с лъжливото овчарче, но и преди това имаше твърдения, че са осигурени доставки на втечнен газ и природният газ у нас ще поевтинее четири пъти. Не можем да вярваме на обещания. Съгласен съм, че сме в извънредна ситуация, но за изминалите шест месеца правителството трябваше да се справи с този проблем", посочи председателят на СОС.

По думите му е възмутително, че се е стигнало дотам, че заради несправянето с проблема с доставките на газ "Булгаргаз" да заплашва столичната "Топлофикация" със спиране на газ.

"Заплахите за спиране на газа към "Топлофикация София" са признание, че няма достатъчно договорени количества газ", подчерта Георги Георгиев.

"За мен е необяснима ненавистта на управляващите към София, само защото градът се управлява от представители на бившата власт. Надяваме се държавата и "Булгаргаз" да си свършат работата и да осигурят необходимите количества газ. Проблемът не е нерешим, но изисква адекватни мерки", каза още Георгиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Тоя е наглец!
    Не, герберастко нищожество, твоят задник е гол! Лъжеш, лакей на кремълския злодей и масов убиец, както и на Дана даскалицата от Самоковско, внучка на активен борец, вършил чудовищни зверства в него край през черната за България есен на черната 1944 г.!
  • 0
    3
    метку
    ШОК: Скандалният психопат про100$$ к!р0 е обявил война на Русия?!
  • -3
    2
    ;''
    Защото коментатор 1 е абсолютен сащнически джендерляк, поклонник на ъродите от сащ!
  • 5
    1
    Нещастници
    Защо изобщо изтипосвате такива жалки герберастко-рашистки БОКЛУЦИ? Да им се смеем и плюем и?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари