Ген. Атанасов: Имаме недоволство от начина, по който функционира коалицията

0
Във вторник ДБ свиква заседание на националното ръководство на партията, ще поискат среща с ръководството на ПП
Във вторник ДБ свиква заседание на националното ръководство на партията, ще поискат среща с ръководството на ПП Снимка: Кадър bTV

Във вторник ДБ свиква заседание на националното ръководство на партията, ще поискат среща с ръководството на ПП

Имаме недоволство от начина, по който функционира коалицията. Не се спазват някои разпоредби на коалиционното споразумение, доста скърца.

Това заяви в студиото на „Тази сутрин“ ген. Атанас Атанасов, зам.-председател на НС и съпредседател на „Демократична България“.

Във вторник съм свикал заседание на националното ръководство на партията. Ще обсъдим детайлно отношенията ни в коалицията и най-вероятно ще поискаме среща с ръководството на мандатоносителя в лицето на премиера и вицепремиера, защото трябва да бъдат изгладени някои проблеми“, добави той.

Атанасов обаче подчерта, че това не означава, че "Демократична България" търси пътища да сваля правителството.

"Напротив, смятаме, че трябва да се предприемат всички действия в настоящата ситуация да бъде укрепена властта", заяви той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Деливерски
    На г-н Атанасов някой да му "вкара" в главата реалното положение, което заема ДБ в това правителство. Неговият сподвижник,още в деня на преизбирането му, заяви пред журналистите,че това правителство няма да изкара пълния си мандат.Тази сутрин,"героят" от Украйна, 4-5 пъти спомена,че бил там близко до военните действия и че България трябва всячески да помага на "братската" нам държава. Кой ще помага на нас българите,г-н Атанасов? Знаеш ли,че лакомата инфлация "изяжда"голяма част от заплатите и пенсиите на хората. Ти "свиваш" по 5-6 хиляди лева на месец,затова гледаш от твоята камбанария.Желаната от вас оставка на днешното правителство,ще предизвика избори,които е съмнително да спечелите. Театърът при к-с Росенец" остана в историята,а войната в Украйна няма да ви е от полза,защото 86% от българите,са обърнати с лице към Русия!
  • 5
    1
    Костадин
    Искам РЕФЕРЕНДУМ относно това дали да помагаме на Украйна или не.А на Киро и компания,препоръчвамсъс заделените заплати да си купят по един Калашник и с целия си електорат да бегат към там,да помагат
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари