ГДБОП иззеха голямо количество наркотици в София

0

Специализирана полицейска операция за неутрализиране на организирана престъпна група

При операцията, реализирана под ръководството на СГП, е неутрализирана престъпна група, занимавала се с наркоразпространение.

Специализирана полицейска операция за неутрализиране на организирана престъпна група, извършвала престъпления, свързани с разпространение на наркотични вещества на територията на столицата, е проведена вчера. Действията са осъществени от служители на ГДБОП, под ръководството на СГП.

В резултат на предварително прецизно разследване, в момент на покупко-продажба на дрога са задържани 34-годишен мъж, с криминални прояви, и 42-годишен негов клиент, от когото при обиска са иззети около грам марихуана и близо пет грама амфетамин.

В процеса на операцията е извършено претърсване на стопанисваните от 34-годишния жилища, където са намерени общо около 9,5 килограма марихуана, 100 грама кокаин, 1000 таблетки екстази, 1,5 кг амфетамин, електронна везна, мобилни телефони и нападателна бойна граната.

През днешния ден в полицейския арест са отведени още четирима съпричастни в различна степен в дейността на престъпната група – мъже на възраст от 25 до 28 години, всичките известни на органите на реда.

Предстои доклад на материалите пред наблюдаващия прокурор от СГП по реда на чл. 219 от НК. Действията по доказване и документиране на престъпната дейност на участниците в организираната престъпна група продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари