Гърмежи от пиратки стряскат живущите в района на "Цветница"

0
Хората дори помислили гърмежите от пиратките за  експлозия или авария в някое предприятие
Хората дори помислили гърмежите от пиратките за експлозия или авария в някое предприятие Снимка: БГНЕС / Архив

Русенката Петрана Ганчева изпрати до редакцията на Dunavmost имейл, в който описва тормоза, на който е подложен квартал "Цветница"

Често живеещите в района са събуждани посред нощ от гърмежи на пиратки, като не е ясно кой и защо стряска хората. Петрана Ганчева е подала сигнал до компетентните органи, но още няма реакция от тях. 

Публикуваме текста на русенката без редакторска намеса: 

"Пише ви възмутена гражданка на Русе. Живея в блок по улица "Плиска" (в района на Цветница). Тази нощ - 13.04.21 г. около 03:30 ч се стреснах в съня си от мощен тътен като гръм от пиратка, но доста по-силен. Дограмата на стаята ми е с трислоен стъклопакет с висока шумоизолация. Имам и външни щори за още по-добра изолация. Въпреки това се събудих и скоро след това последва втори подобен гръм, може би малко по-слаб от първия.

Нямам представа кой, защо и къде точно е произвел този шум, но беше наистина страшно. Дори си помислих за възможна експлозия или авария в някое предприятие. Мнозина съседи също са го чули и бяха обезпокоени. Вече сигнализирах компетентните органи за това. Надявам се да не се случва отново, но всъщност трябва да призная, че не е за първи път.

Имало е редица случаи на нощна заря и гърмежи, понеже някой празнува нещо или просто заради забавление или по някакви други неприемливи причини. Моля да публикувате това във Вашия сайт. Сигурна съм, че има и други хора, които са възмутени като мен."

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари