Галина Герасимова: Внушението ни разболява

0
"Ако едно нещо носи щастие за един и нещастие за друг, то няма как да бъде добро. Истинското добро е добро за всички", подчерта тя.
"Ако едно нещо носи щастие за един и нещастие за друг, то няма как да бъде добро. Истинското добро е добро за всички", подчерта тя. Снимка: Кармен Манукян

Галина Герасимова е управител на издателство „Бяло братство“ и вече 21 години работи за разпространението на духовното наследство на Петър Дънов

Родена е през 1960 година във Видин. През 1978 година завършва средното си образование в гимназията "Димитър Благоев". От 1983 г. попада в студиото за документални филми "Време" и става част от филмовия екип на режисьора Джеки Стоев. През 1985 г заминава в Гърция при приятелката си Нина, където научава за учението на Петър Дънов и за Бялото братство. Впечатлена е, започва да практикува паневритмия, да чете беседите на Учителя. И това променя целия ѝ живот.

Автор е на седем документални филма за живота и учението на Петър Дънов. Първият филм се нарича "Молитва за човека" и е излъчен по БНТ през 1992 година.

"Ако гледаме на сегашния си живот като плод на миналия, то е добре да помислим как живеем сега, изграждайки си тялото“, смята тя.

Учителят Петър Дънов препоръчва при възникване на болест да се преминава към малко храна, вегетарианство, много гореща вода.

"За грип препоръчва да не се ядат млечни произведения и тестени", каза Галина Герасимова в предаването „Нощен хоризонт“.

Истинското добро е добро за всички, подчерта тя.

"Ако едно нещо носи щастие за един и нещастие за друг, то няма как да бъде добро".

Едно от нещата, които най-лесно ни разболяват това е внушението.

"Ако човек се поддаде на внушението, на страха, за което се работи сериозно, тогава става много уязвим."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари