Гълъб Донев: Мария Габриел е премислен избор за министър-председател

1
Очакванията ми за съставяне на редовно правителство са особено големи, заяви Донев
Очакванията ми за съставяне на редовно правителство са особено големи, заяви Донев Снимка: БГНЕС

Очакванията ми за съставяне на редовно правителство са особено големи, заяви Донев

“Ние вече знаем името на министър-председателя на ГЕРБ, ако вървим така се очаква до края на седмицата да бъдат ясни и имената на кандидатите за министри”. Това заяви служебният министър-председател Гълъб Донев, предаде БГНЕС.

"Доколкото познавам Мария Габриел мисля, че това е един добър, премислен избор. Дълги години e еврокомисар, с изключително отговорни ресори”, заяви Донев.

Той каза, че не може да коментира дали настоящи министри от неговия кабинет биха участвали в кабинет на ГЕРБ. Донев каза, че това би бил техен избор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    русенец до 4 "русенец"
    Няма да се мерим кой е повече русенец Само за сведение - баби и дядовци, родители и аз - в Русе, прародители са от Дряновския балкан, балканджии. Та по въпроса ти, дай аз да задам въпрос - какво направи Киро Арварда - подписа декларация с невярно садържание, наруши Конституцията и стана премиер - - искаше да строи високоскоростния път - Враца - ШУМЕН - Видин; - неговите министри копаеха няколко тунела под балкана, построиха няколко моста над Дунава; - същите министри спираха на несъществуващи ЖП гари; - Кокорчо ни докара нови огромни дългове и почна да раздава пари на калпак, дори и на най-богатите фирми - Коцето Копейкин си прибираше парите от партийната субсидия и строеше къщи и вили; - Корнела назнчаваше наред в нейните министерства, все пак нали е виден приватизатор от времето на Костов, а после стана червана Янно ти е жал за тези.
  • 1
    5
    Stoian
    Само боклуци,това са ГЕРБ!!Мафиоти и престъпници!
  • 5
    4
    русенец до 3
    Май ти си от Делиормана, след като се впечатляваш от такива " капацитети". Такъв ти е кръгозора, такива са ти и представите за акъл, за способности, а и за чест. Хайде да ми изброиш нещата, които е направила това нещо в качеството си на комисарка по нам какво си? НАПРАВИЛА, а не казала! Градски, не те знам от кое село си родом, ама си тъпо парче! Нищо лично, просто констатация.
  • -5
    3
    русенец
    Направо не мога да се възпра да нарека коментара на втория "умник" малоумен и злобен. И категорично е дошъл от делиорманските села, където никой не е и чувал за каварелство. Само пълен простак може да говори така за една дама. Отделно тази жена е доказан капацитет, далеч повече от Киро Арвардо и Кокорчо. Да не говорим за доктора Копейкин или Корнелчето. Но нека кучетата си лаят, важно е керванът да върви и да излезем от блатото на зеленочорапестото управление
  • 8
    2
    Гълъбе, гълъбе ...
    Лъсна Краварската завера с участието на агент Триморски и агент Буда. Мария Габриел министър-председател на България… O tempora, o mores! България днес беше окончателно обругана. От един сикаджия-парапитек. Предложението е на Боко Тиквата и това е достатъчно условие за неговата абсурдност. Какво направиха агент Триморски и агент Буда? Тупаха топката, правеха консултации и надянаха България на Краварския шиш. Пълен синхрон в работата на дмата краварски агенти – Триморски и Буда в контекста на предварително обявената от агент Триморски синергия с политиката на Кравария. И какво се случи? Радевият гълъб днес изгука нежни трели: „Гу, гу, г-жа Мария Габриел, мисля че това е един добър и премислен избор…“. ТОВА не е държава! Мария Габриел министър-председател на България. НИЩО добро!!! Корумпетата си осигуриха чадър. Съдебната реформа ще бъде набързо претупана. Гордо ще се приеме Бюджет на задлъжнялостта. Въпрос на време е българските мъже да отидат на фронта в Украйна. Американски агенти, сикаджии и курви са на върха! Дантевият ад дойде в България в 2023 година. Ужас! Апропо, има ли сметище за държави? Ако има, нека да намерят транспорт за изпращането и там.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари