Габриела Пеева: Оставете ме на мира!

0
Габриела Пеева: Оставете ме на мира!
Габриела Пеева: Оставете ме на мира!

Адвокатът ѝ ще настоява тя да остане под „домашен арест”

Скръбта и тъгата са безкрайни за много хора, оставете ме на мира”. Това заяви една от обвинените за смъртта на Пейо Пеев - съпругата му Габриела. Екип на NOVA се опита да разговаря с Пеева, която е под домашен арест.

Същевременно стана ясно, че има още заподозрени за смъртта на 44-годишния мъж. Това съобщи главният секретар на МВР Живко Коцев.

Пеев беше удушен, а по-късно автомобилът с тялото му - опожарен. Подозренията са, че има още замесени лица-помагачи за укриването на тялото и за прикриването на следите от убийството, съобщава NOVA.

По думите на главния секретар, който лично е гледал видеозаписите, от тях ставало ясно, че убийството е извършено от съпругата на Пеев и нейната майка. Двете вече са обвинени за смъртта на 44-годишния мъж. До момента е ясно, че те са влезли в колата на Пейо Пеев, където са го удушили. След това колата с тялото му е опожарена, за да бъдат прикрити следите. Подозира се обаче, че има и други замесени хора, които са им съдействали да се укрият след извършеното престъпление.

А днес стана ясно, че прокуратурата вече оспорва мярката „домашен арест" на съпругата на Пеев - Габриела. Тази мярка ѝ беше определена, за да се грижи за двете си деца. Социалното министерство обаче взе решение да ги настани при близки с цел закрила. И според Софийската градска прокуратура те не трябва да бъдат поверявани на жена с толкова тежко обвинение.

Екип на телевизията потърси Габриела Пеева на адреса, където изтърпява мярката си. Тя обаче отказа да говори. „Скръбта и тъгата са безкрайни за много хора, оставете ме на мира. От вербални игрички няма нужда. Няма да коментирам”, каза Габриела Пеева.

Адвокатът ѝ заяви, че ще настоява мярката на Габриела Пеева да остане „домашен арест”, както и да ѝ върнат децата. Остава въпросът възможно ли е две жени да убият сами 44-годишния мъж.

Изследваме дали това престъпление е могло да бъде извършено само от тези две жени или има други лица, които да са оказали помощ по отношение на прикриването на доказателства, заличаването на следи, транспортирането на автомобила, изместването на тялото от шофьорското място", заяви Живко Коцев.

Главният секретар не уточни колко точно са проверяваните и каква е била ролята на всеки от тях.

Това са предимно лица от обкръжението на Габриела и на нейната майка”, каза Коцев.

Вече е образувано и досъдебно производство за лично укривателство, уточни Коцев. Очаква се да стане ясно и какво е било физическото състояние на жертвата, след като вчера адвокатът на Пеев показа съобщение от 10 януари. В него самият Пеев казва, че най-вероятно Габриела го упоява или дрогира.

„Това може да е повлияло на здравословното му състояние, да е с отслабена имунна система. Патоанатомите, когато направят изследвания на органите и на тъканите на кръвта, там ще стане ясно има ли въздействие с химически вещества”, каза Коцев.

В 18:00 часа утре е организиран протест в памет на Пейо Пеев и с искане за равни права на майката и бащата при отглеждането на деца.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари