Първи думи на Габриела след смъртта на Пейо Пеев

0
Първи думи на Габриела след смъртта на Пейо Пеев
Първи думи на Габриела след смъртта на Пейо Пеев

Тя твърди, че не знае къде са децата ѝ

Първа реакция на обвинената за убийството на Пейо Пеев - Габриела. Жената, която е пусната под домашен арест, за да се грижи за децата си, твърди, че не знае къде са те. Тя не отвори на екипа ни, разменени бяха няколко реплики през заключената врата на апартамента, съобщава NOVA.

Същевременно днес външното министерство взе решение да отстрани от длъжност майката на Габриела - Красимира Трифонова, която също е обвинена.

Според разследването Пейо Пеев първо е бил удушен, а след това автомобилът, в който е било тялото му, е опожарен. Целта най-вероятно е била прикриване на следите.

Адвокатката на Пеев разказа още детайли около твърденията, че е бил упояван.

На 10 януари адвокатката на Пейо ПеевМиглена Балджиева, получава съобщение от него. То започва така.

След 22:00 часа снощи се срещнах с Габриела по нейна инициатива”, разказа Балджиева.

Пейо пише още, че се съмнява, че Габриела го е упоила.

Донесе две бурканчета с топъл шоколад, което прави и друг път. За съжаление нямам спомен дали съм изпил цялото количество. Но в един момент усетих, че нещо ми се замрежва погледът и се замайвам, доста трудно се прибрах по спомен, слава Богу, безаварийно”, пише Пейо Пеев на адвокатката си.

Още на следващия ден 44-годишният мъж отива в полицията, където са го посъветвали да си направи изследвания.

Утре сутрин ще си правя пълни изследвания дали и какво имам в тялото. Абсолютно съм сигурен, че Габриела нарочно го е направила, да стане нещо, да ме хванат, да ме изкарат наркоман и да ме ограничат за детето”, цитира още от съобщенията адвокатката му.

Остават въпросите - какво точно са показали изследванията, които Пейо Пеев си е направил и какво ще се случи с двете деца. Екипът на NOVA опита да разговаря със съпругата на Пеев - Габриела, на адреса, където е под домашен арест.

Запитана дали знае къде са децата ѝ, тя каза: „Към настоящия момент все още не, благодаря ви!”.

На заключена врата, тя отказа да отговори дали признава да е участвала в убийството на съпруга си, както и на въпроса - упоявала ли го е?

От Агенцията за социално подпомагане отговориха за NOVA, че двете деца са настанени при роднини с цел закрила. Социалните работници проследяват грижите за тях и оказват подкрепа.

В момента, в който са арестувани Габриела и нейната майка, децата са предадени бабата по бащина линия от полицаите”, заяви адвокат Балджиева.

На преден план излиза и друг казус от миналото на обвинената за убийството на Пейо Пеев тъща – Красимира Трифонова. Като консул в Тайланд, тя обвинява посланика Камен Величков в сексуален тормоз. Величков е отзован, а след време се установява, че сексуален тормоз не е имало, това разказа близка до семейството на Величков.

Това е един от поредните случаи, в които се вижда, че с обвинение за сексуален тормоз вече се злоупотребява”, заяви журналистът Юлиана Методиева.

Оказва се, че обвинената в убийство дипломатка, е назначила за свой служител майка си, тя пък - свидетелствала за сексуалния тормоз.

Аз продължавам да се питам кой имаше интерес да отстрани Камен Величков?”, заяви Методиева.

След като случаят стигна до съда, от външно министерство взеха решение да отстранят от длъжност Красимира Трифонова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари