Франция осъди руските ракетни удари по цивилни в Украйна

0
Франция обеща да увеличи военната си подкрепа за Украйна
Франция обеща да увеличи военната си подкрепа за Украйна Снимка: Facebook

Франция обеща да увеличи военната си подкрепа за Украйна

Франция осъди руските ракетни удари по цивилни в Украйна и обеща да увеличи военната си подкрепа за нападнатата страна, предаде БТА, цитирайки Ройтерс.

Атаките срещу гражданска инфраструктура в Западна Украйна вчера, при които бе убито едно дете, са "военни престъпления и не бива да остават ненаказани", каза френското министерство на външните работи. То обеща Франция да увеличи военната си подкрепа за Украйна, по-конкретно за повишаване на капацитета на противовъздушната ѝ отбрана, в тясно сътрудничество със своите партньори.

"Подкрепата на Франция за украинската и международната юрисдикция за борба с безнаказаността на извършените от Русия престъпления в Украйна остава пълна", се подчертава в изявлението.

Ужасът руска ракета да прелети над главата ти докато играеш с децата си

Свидетел на руската ракетна атака в Запорожие публикува видео как изглежда един такъв кошмар, когато се случва пред очите им.

Баща, извел децата си в парка в августовската привечер, започва да снима видео веднага след разбиването на първата ракета върху хотел „Рейкарц“, смятайки, че атаката вече е приключила. Внезапно ниско над главите им прелита втора ракета. Гледката на деца, залягащи по земята, и плачът им при адския гръм едва ли може да остави безразличен нормален човек. Прекрасна илюстрация на това, което прави Русия в суверенна Украйна – страхливо бомбардира градове, в които хора се опитват да отглеждат децата си, под претекст, че ги „освобождава“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    До третия "спец"
    Трешиш, най-големите смешници сме ние, во главе със зеленочорапестото човече Гумен Гадев. Ту сме с Европа, ту сме с Евроазия. Сутрин той е евроатлантик, следобед русофилистик. По големи смешници от нас са само ватниците и особено митът за "самая могучая и непобедимая". А франсетата не закачай, че примери много в историята. Само последния от тях - за пенсионната реформа - френския народ успя да се пребори и запази възрастта за пенсиониране на 62 години. А ние след половинвековното руско владичество по нашите земи сме свикнали да прекланяме глави и да се съгласяваме.
  • 0
    3
    на кого му пука
    на кого му пука какво мисли франция? станали са известни като най-големите смешници в европа, сигурно с гермаците се бият за позиция в момента, цяла западна европа ще бъде унищожена скоро заради деградиралтие си морални ценности и всички пясъчни маймуни, които приемат с отворени обятия вече там ходят пясъчните маймуни с чаршафите навсякаде, вместо да забранят такива дрехи и религия различна от Християнството, те ги приемат тея с отворени обятия и в същото време техните лидери, които са сатанисти индоктринират населените да мрази Християнството и оттам ще загинат, а трябва всеки имигрант за да го допуснат в държавата да приеме Християнството и да се отрече от всякъкви други езически вярвания като мюсюлманство или юдеизъм и други глупости
  • 1
    2
    До 1
    Къде прочете това куха руска кратуно? https://frognews.bg/svqt/zelenski-obarna-kam-rusnatsite-ruski-ezik.html
  • 6
    1
    Георги
    Нали са украинци,защо говорят на руски? Зеленски нали забрани да се говори на руски.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари