Фолкпевица стана продавачка в Русе

1
Паула (вдясно) купонясва с Роси Иванова
Паула (вдясно) купонясва с Роси Иванова

Фолкпевицата Паула напусна музикалния бизнес и стана продавачка в магазин в Русе, научихме от "България Днес".

Изпълнителката страдала дълго време от липса на участия и затова решила да попълва семейния бюджет на принципа "няма срамна работа".

Фолкпевицата преживяла няколко драматични момента за кратък период от време, които буквално сринали живота й. Полина, както е истинското й име, изгря преди няколко години на родния попфолк небосклон с амбициите да се превърна в една от най-големите звезди. Изпълнителката бързо беше популяризирана с историята, че е снаха на Мис България 2005 Роси Иванова - има дете от брат й Иван. Двете постоянно пускаха снимки от общите си забавления, като най-често фотосите бяха от нощни заведения.

Преди време Паула хванала любимия си Иван да й изневерява с доста по-младо от нея момиче и взела решението да се разделят. Мъжът й е състезател в категория класически културизъм. Иван е и републикански шампион за младежи 2009. Носител е на много медали от държавни първенства по класически културизъм.

След изневярата животът на чалгаджийката буквално тръгнал надолу.

Фолкпевицата не можела да смогва финансово да пуска често нови песни, както и да заснема клипове към тях. Тя трябва да се грижи за малкото си дете.

Затова изпълнителката взела решение да напусне поне временно музикалния бизнес и си намерила работа като продавачка в магазин за прахове, шампоани и парфюми. Полина разказвала, че няма как да ходи вечер на участия, тъй като някой трябвало да се грижи за детето й. Така че дневната работа в русенския магазин за момента я устройвала напълно. И все пак изпълнителката се притеснявала, че хората в Русе я разпознават и от звезда на малкия екран е стигнала до служителка зад щанд.

Пикът в кариерата на Паула беше, когато засне клип с участието на култовия участник от "Биг брадър" Панайот, като видеото бързо набра популярност. След това тя се опита да закрепи кариерата си с участия в кръчми, но така и не стана любимка на феновете и славата й залезе също толкова бързо, колкото изгря.

Паула е поредната изпълнителка, която не издържа на сериозното финансово темпо на родния попфолк, където певиците постоянно трябва да инвестират във визия и клипове, за да запазят славата си за по-продължително време.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари