ФК „Дунав“ изпрати писмо на БФС

0

Благодарствено писмо до президента на Българския футболен съюз за днешното решение на Спортно-техническата комисия относно определянето на отборите, добили право на участие в Лига Европа, изпрати ръководството на ФК „Дунав“.

"Уважаеми г-н Михайлов,

Във връзка с приключването на футболния ни шампионат и появилите се в публичното пространство коментари и прогнози кой клуб следва да играе бараж за определяне на последния български представител за евротурнирите, бих желал да Ви поздравя за днешното решение на БФС.

Вие показахте, че върховенството на закона и в цялост нормативната база следва да бъдат водещи за всеки един субект в обществения ни живот. С решението демонстрирахте, че правилниците се спазват и важат с равна сила за всички клубове, без значение от тяхната известност, история или фенска маса. ФК „ДунавРусе“ заслужи своето място в класирането с честна и красива игра, което беше оценено от цялата футболна общественост и за което доказателство е неизменно пълният стадион на всеки домакински мач в Русе.

В заключение изразявам дълбока увереност, че и занапред БФС ще се ръководи от утвърдените правила и процедури без да се поддава на натиск от по-именитите клубове", пише в писмото, подписано от президента на клуба д-р Симеон Симеонов.

Източник: TVN
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари