Филмът "Навални" с участието на Христо Грозев взе "Оскар"

0
На сцената в Долби Тиътър в Лос Анджелис излезе съпругата на руския опозиционер Юлия, която направи емоционално обръщение
На сцената в Долби Тиътър в Лос Анджелис излезе съпругата на руския опозиционер Юлия, която направи емоционално обръщение Снимка: Kevin Winter / Getty Images

"Всичко навсякъде наведнъж" със 7 статуетки

Силно послание от церемонията по връчването на "Оскарите". Създаденият с участието на журналиста Христо Грозев филм "Навални" спечели "Оскар" в категорията за документално кино.

Христо Грозев на сцената на „Оскарите”

На сцената в Долби Тиътър в Лос Анджелис излезе съпругата на руския опозиционер Юлия, която направи емоционално обръщение. Големият победител е филмът "Всичко навсякъде наведнъж", който спечели в категориите за най-добър филм, режисура, най-добра актриса и поддържаща мъжка и женска роля. Така Джейми Лий Къртис спечели своя първи "Оскар" за участието си в лентата, отбелязва БНТ.

Мишел Йео стана първата жена от азиатски произход и втората цветнокожа след Холи Бери, която получава Оскар за главната си роля във "Всичко навсякъде наведнъж".

За най-добър актьор беше определен Брендън Фрейзър за "Китът".

БГНЕС

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Истината
    Христо Грозев е внук на бившия първи секретар на окръжния комитет на БКП-Пловдив Геро Грозев- комунист и "активен борец". Геро Грозев е бил зам.министър на външните работи на Бълтгария по комунистическо, както и представител в ООН-Ню Йорк. Руснаците били търсели внук му- Христо Грозев?! Те, ако го търсят, няма да го обявяват. Всички имат един и същи произход- първо шумкарите, после децата им, после внуците ......
  • 2
    4
    🌋🌋
    Тази тьотка е съпруга на оня дето незнае какво да прави .Навалин за какво се продаде?
  • -1
    3
    ...
    все по и по хомосексуална енергия лъха от тази церемония. моралните и семейни ценности от филмите се изпариха трайно. и приказките им са хомо. говорят ви едно но реално нещата са коренно различни. също като да гледаш насреща си жена а то всъщност е мъж. кина, били вечно на печалба фалират всеки месец. индустрията им се скапва необратимо. там се лееше главната част от пропагандата на сащ. много ги боли.
  • -2
    2
    Sтанко
    Следващият оскар ще е за зелето - ще му го връчи лично путю
  • 6
    1
    нда
    филм пълен с внушения и хайли лайкли, но политкоректен отвсякъде
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари