Фенове на „Дунав“ щурмуват Разград като за последно

0
Фен клуб „Дунав завинаги“ организира транспорт за поредното „домакинство“ на отбора в Разград
Фен клуб „Дунав завинаги“ организира транспорт за поредното „домакинство“ на отбора в Разград

Фен клуб „Дунав завинаги“ организира транспорт за поредното „домакинство“ на отбора в Разград.

С оглед напредналите дейности, свързани с положената вече тревна настилка на Градския стадион в Русе и издигането на стълбовете за осветление, надеждите са, че това ще е последния път, в който „драконите“ ще приемат друг отбор на „Лудогорец Арена”. Русенци се надяват, че ще играят у дома мачовете си от първата шестица, пише 24 часа.

С пожеланието повече да не пътуваме за домакинства, ви подканваме да се възползвате от организацията на фен клуб „Дунав завинаги“ за мача от последния кръг в редовния сезон на Първа лига. „Дунав“ може да се изкачи още по-напред в топ 6 преди завръщането в Русе. Станете свидетели на този исторически момент, като се запишете за пътуването на цена 5 лв”, пишат запалянковците на „Дунав”. Вече е в ход и предварителната продажба на билети за мача на „Дунав“ със „Славия“ София.

Двата отбора излизат един срещу друг в среща от 26-ия последен за редовния сезон кръг на Първа лига на 2 април, неделя, от 17:30 ч. на „Лудогорец Арена“. Билетите са с цени от по 8 лв. за блоковете на сектор „А“. При необходимост поетапно ще бъдат пуснати в продажба и билети за останалите сектори със същите цени. Пропуските за централната трибуна ще са по 10 лв.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари