Фенклубът на Дунав събира дарения

0

На първо време, живеещите извън Русе вече също могат да помогнат финансово. Фенклуб „Дунав завинаги“ откри временна банкова сметка за набиране на средства за хореографии.

Секретарят на фенклуба ще предоставя извлечение всяка седмица за постъпленията.

Номерът на сметката в лева е:

BG94FINV 91502016189703 – изписват се слято

SWIFT CODE: FINVBGSF Fibank (ПИБ)

Ако банката изисква име на получател, впишете

Нели Йорданова (секретар на фенклуба).

В агенция за недвижими имоти „Стефани“ на ул. „Ангел Кънчев“ 23 в Русе е една от двете урни, в които фенклубът събира дарения за хореографии. Другата е в началото на ул. „Александровска“, в търговски обект за закуски.

Също в агенцията има и плакати със снимки на футболистите. Един плакат е 2 лв, а с всяка покупка подпомагате хореографията на „Дунав завинаги“ за 21.05.2017. Агенцията работи до 17:00 всеки работен ден.

В същия офис при Нели Йорданова може да се запишете за членство във фенклуба, както и да си вземете печат за пропуска /входа/ за мача срещу 5 лв или с 50% отстъпка за всички настоящи членове с платен внос за м. май.

В магазин „Големи дрехи за големи хора“ има двулицеви шалове от сатен, с надпис „Дунав завинаги“, със сини ресни, 140/14 см, на цена 12 лв. Магазинът работи до 17:30 всеки работен ден.

В страницата FC Dunav Ruse във фейсбук има и игра за 10 билета за мача с „Левски“, които са безвъзмездно и доброволно дарение от фен на „Дунав“, пожелал анонимност, за други фенове. Той дари 100 лв с думите „Трябва да запалим хората да ходят на мач точно сега!“ Администратор на страницата съдейства за покупката на билетите.

За да се сдобиете с билет, трябва да познаете резултата и голмайсторите от „Черно море“ – „Дунав“ днес от 17:30 в Каварна. До този час желаещите да вземат билет ще преминат 300 души.

И за финал, на 6 места в Русе, до събота се продават билети за мача в неделя. Може да видите адресите им тук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари