Светлин Симеонов: Кога в тази държава ще се изиграе един нормален мач?

2
Техническият директор на "Дунав" се ядоса на главния рефер Владимир Вълков за отсъдената дузпа в полза на "сините"
Техническият директор на "Дунав" се ядоса на главния рефер Владимир Вълков за отсъдената дузпа в полза на "сините"

Техническият директор на "Дунав" се ядоса на главния рефер Владимир Вълков за отсъдената дузпа в полза на "сините"

Техническият директор на "Дунав" Русе Светлин Симеонов беше бесен след загубата с 1:3 от Левски в 1/16-финал за Sesame Купа на България. Той имаше претенции към главния рефер Владимир Вълков за отсъдената дузпа в полза на "сините" в продължението на първото полувреме. Наказателният удар дойде при резултат 1:1, а Рикардиньо го превърна в гол, информира Gong.bg.

"Левски е добър отбор, с добри единици. Имаха надмощие. Искам да задам само един въпрос. Ние сме нормален отбор, който се стреми да играе по честен начин. Защо един път не се случи в тая държава да се изиграе един нормален мач? Да се зарадват хората, футболистите. Защо не дойде един път един адекватен човек? Този човек беше наказан за шест месеца и идва.

Визирам дузпата. Защо е това нещо? Защо хората да не харесват футбола? Ние сме на европейско ниво, не пестим пари. Не са закъснели парите за един ден. Тези хора дойдоха въпреки дъжда, избягали от работа. Това е поле за изява. Този човек прекършва крила с това решение. Ние се трудим всеки един ден да подсигурим бъдещето на тези футболисти. Не може така! Идвайте адекватни хора! Учете се!", заяви Симеонов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    фен
    Рекордьорът по продадени мачове в Дунав говори за честност. Айде сега и другия хубавец люсито да се изходи по темата и накрая и докторя и да се знае закаквисмешницистававъпрос.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари