Евгений Дайнов: Надценява се дестабилизационният ефект на ротацията

0
По думите му сегашната конфигурация на управление може да изкара дълго време
По думите му сегашната конфигурация на управление може да изкара дълго време Видео: NOVA

По думите му сегашната конфигурация на управление може да изкара дълго време

Надценява се дестабилизационният ефект на ротацията. Това заяви в ефира на предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS политологът проф. Евгений Дайнов.

Той не очаква трусове в управлението, тъй като няма поводи за такива. По думите му сегашната конфигурация на управление може да изкара дълго време.

„Ако се подаде оставка на правителството, властта условно преминава отново в ръцете на президента”, заяви проф. Росен Стоянов.

Той допълни, че трябва да има критично мислене. „Има гафове, има пропуски, трябва професионализиране в тази насока, за да се отнеме от опонента повод да те критикува”, заяви Стоянов. Той призова за дипломация, за да се изгладят отношенията в управляващото мнозинство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Росен Гацов
    Тоя посерко ги плещи каквито мунги каже Галя от посолството. Вчера щеше да вкарва Пеевски и Борисов в затвора, днес сглобката не била чак толкова лоша. Такива като тоя сопол и тагаренко-другия сопол най-много ще ги боли, когато американците се отеглят от България.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари