Евгений Дайнов: Искането за оставка на Гешев са „Бойковщини”

0
Мария Габриел очевидно няма закваската за премиер, смята политологът
Мария Габриел очевидно няма закваската за премиер, смята политологът Видео: NOVA

Не мисля, че заявката за смяна на Гешев ще доведе до промяна в позицията на ПП - ДБ, каза Георги Харизанов

"Искането на оставката на главния прокурор Иван Гешев от номинираната за премиер от ГЕРБ-СДС Мария Габриел са „Бойковщини”. Това е: „Да им дам на тия – умните и красивите, дето много викат по жълтите павета една като тях – умна, красива и с диплома за доктор, каквато тя няма. Другото, което иска да ни даде е Гешев. Там всичко е лично при него. Той иска лично да убеди ПП-ДБ да подкрепят този мандат. Това дори не е политика, това са „Бойковщини”. Това заяви политологът Евгений Дайнов в предаването „Челюсти” по NOVA NEWS.

Според Георги Харизанов и други правосъдни министри са правили „Бойковщини” с искането да бъде сменен главния прокурор. „Не мисля, че заявката за смяна на Гешев ще доведе до промяна в позицията на ПП-ДБ, което ме навежда на мисълта, че едва ли е адресирано точно към тях”, обясни той.

Според Дайнов номинираната Мария Габриел очевидно няма закваската за премиер. "Тя очевидно няма авторитета, с който да излиза пред медиите и пред публиката и „настъпи една мотика” – твърдейки, че е доктор, а не е, което рязко намали шансовете ѝ."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари