Евгений Дайнов: Този Бойко Борисов в момента е една счупена играчка

4
Той не е онази ламя, която шеташе из нашите земи толкова дълго време
Той не е онази ламя, която шеташе из нашите земи толкова дълго време Снимка: Facebook / Евгений Дайнов

Той не е онази ламя, която шеташе из нашите земи толкова дълго време

Нещата се променят всеки ден, защото различни подразделения на тъмните сили контратакуват по фланговете. Това зави проф. Евгений Дайнов в ефира на ''Евроком''.

''Бойко Борисов е уплашен и разбира, че неговото бъдеще и бъдещето на ГЕРБ са две различни неща. Той избра да работи за личното си бъдеще'', поясни още той.

''Трябва да минат 100 дни от реалното функциониране на правителство и тогава ще разберем кой е надхитрил другия'', добави Дайнов.

По думите му българите са меланхолично племе, които не вярват, че може да има постижения.

''Този Бойко Борисов, който имаме в момента е една счупена играчка. Той не е онази ламя, която шеташе из нашите земи толкова дълго време. Борисов няма силитe и капацитета да обладава по-малките си съюзници'', категоричен беше професорът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Александър
    Кой е виновен, че млади те се дрогират и нямат мотивация?Къде ни е об разованието? Г-жа Тотом анова ми е съученичка! И тя е професор! Но къ. де е тя, къде сте вие¿А сега визшисти, които не знаят градовете в Бълга рия! Щот акъл дават вси чки, включително и Вие!
  • 4
    2
    Александър
    От 9.250 млн. колко оста нахме?Що няма никой осъден за тоз геноцид над собствения си народ Правосъдието виновно!? Щот тез в парламента пр иемали закони!Кой ще приеме закон срещу себе си! Приемали закони, а хората мрът по улиците! Летците си кар ат самолетите по земята Половината от техника та на армята е бракува на от Нато!Русия поне ни даваше ново! Войната е на вратата ни, и после Ру сия виновна, щот Украин ците води ненапити! Ско ро пакще вали червен дъжд в БГ нали!? А ние ще коментираме и обви няваме! Заедно крадем в парламента и правим парчета, щот другите от краднали повече! Щот U SA ,няма интерес БГ да е силна! Косово е пред нас
  • 4
    1
    Александър
    Дайнов, ламята сте Вие и себеподобните Ви! При Живков България беше една цветуща страна! Имаше всичко!Защо Защо Костов и сие още не са в затвора? А сега мижитурки като теб, Нейнски,Паси,Инджев и сие и сие изказвате мне ние, като отдавна трябв аше да сте на стадиона в Чили без право на адво кат! Обвинявате Орбан!Що не видите колко унга рци има на работа в чуж бина и тълпи от българи Колко милиона са те, а 199 души парламент? А ние колко сме и 240 и колко от тях са в зала? Освен по комисий, униве рситети и мерцедеси би ем ли по друго Румънци те? Всички с дипломи след 2000 година какво сте направили за Българ ия? Едно огромно нищо!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари