Ето какви мандарини продават в Лидл!

0
Мандарините, които купих от Лидл са направо изгнили
Мандарините, които купих от Лидл са направо изгнили

„Купих плодове от Лидл, като на снимката се вижда колко пресни и качествени са те. Направо изгнили.“, пише наша читателка. След нейния сигнал „Петел“ се свърза с ръководството на Лидл, от където дадоха следния отговор:

„Уважаеми г–не/г-жо Главен редактор,

Във връзка с вашето писмо от 13.01.2014 г., в което ни информирате за сигнал на Ваш читател, който касае Лидл, бихме искали да Ви уверим, че за нас, като водеща верига за хранителни стоки в Европа, качеството на нашите продукти е на първо място. Лидл България гради доверието в своите клиенти, именно залагайки на високо качество, а удовлетвореността на хората, които ни се доверяват е най- важна за нас.

Плодовете, предлагани в Лидл, преминават през специализиран  контрол на качеството от централен склад до крайния потребител. Независимо от многократния контрол от страна на Лидл, обаче, описаният проблем е скрит в самия продукт и няма как да бъде установен от нас преди клиента да го употреби. Друг аспект по повод цитирания в писмото случай е, че няма как да сме сигурни дали продуктът е закупен от Лидл или от друго място, защото казусът с плодовете и зеленчуците е много специфичен.

Лидл разполага с гореща линия, на която по всяко време клиентите могат да подадат сигнал, или да зададат въпрос, на който бързо да получат адекватен отговор.

Освен всичко гореизложено, бихме искали да отбележим и факта, че всички хранителни продукти, закупени от Лидл, могат да се върнат срещу представяне на касов бон във всеки от филиалите на веригата в страната. 

Благодаря Ви, че се обърнахте към нас за становище по случая.

С уважение,

Лидл България“

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари