Неприятен инцидент на касата в магазин "СВА"

9

За неприятен инцидент в супермаркет "СВА" в Русе съобщи читателка на Dunavmost.bg.

Жената разказа, че на касата на магазина са й маркирали по-висока цена на избраната от нея стока, различна от тази, която е обявена на промоционалния етикет на продукта.

Разликата в сумата е дребна, но потърпевшата счита, че това заблуждава клиентите и въпросът е по-скоро принципен.

"Ето как лъжат и в кантара в магазин ЦБА или т.нар. Градски Хали! Отидох преди малко да напазарувам и сред покупките беше и един от продуктите (кренвирши за моето куче!)! При първото претегляне ми направи впечатление, че цената е съвсем различна от тази, която очаквах!

Когато взех пакета, погледнах маркировката и се оказа, че е таксувано на нормална, а не на УЖ промоционална цена! След поискано от мен обяснение ми обясниха, че е станала грешка, жената на щанда влезе в може би офиса и излезе със съвсем различен етикет за маркировка!

Не е гаранция, че съм само аз човека, когото са се опитали по този начин да излъжат или дори са излъгали (най-вероятно!)

Но това се случи на мен днес, ами на колко преди мен се е случило от деня на УЖ промоцията? Затова хората трябва да си "отварят" очите, когато пазаруват, каквото и където да било...

Не говорим за сумата, с която СА СЕ ОПИТАЛИ да ме излъжат, а за това, че има дори и възрастни хора, които не поглеждат изобщо, и когато пазаруват в повече - сумата няма да е стотинки...

Не става въпрос за парите, а за коректността към клиентите", уточни ощетената гражданка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари