Ето ги новите водещи на Top Gear

0
След като Джеръми Кларксън беше уволнен, а Ричард Хамънд и Джеймс Мей в знак на съпричастност с уволнения си колега напуснаха телевизионното предаване Top Gear, телевизията BBC започна спешно да търси нови водещи
След като Джеръми Кларксън беше уволнен, а Ричард Хамънд и Джеймс Мей в знак на съпричастност с уволнения си колега напуснаха телевизионното предаване Top Gear, телевизията BBC започна спешно да търси нови водещи

След като Джеръми Кларксън беше уволнен, а Ричард Хамънд и Джеймс Мей в знак на съпричастност с уволнения си колега напуснаха телевизионното предаване Top Gear, телевизията BBC започна спешно да търси нови водещи, коментира Факти.бг.

Първият избран за водещ на предаването беше Крис Еванс, а сега станаха ясни имената и на другите двама нови водещи. Това са британският автомобилен журналист Крис Харис и немската автомобилна състезателка Сабине Шмит.

Информацията е на The Telegraph, които правят и кратка визитка на новите водещи.

Крис Харис е известен на автомобилните маниаци от работата си в британските списания Evo и Autocar, а впоследствие и от YouTube-канала Drive. Последно Харис правеше собствен видеоблог известен като Chris Harris on Cars.

Сабине Шмит, състезателката позната ни като "Кралицата на Нюрбургринг" участва в 24-часовите надпревари за издръжливост, а така също прави показни обиколки известни като Ring Taxi на "Северната дъга" със своето Porsche 911 GT3 RS.

Известният британски радио и телевизионен водещ и продуцент Крис Еванс бе обявен за новия водещ на Top Gear на 17 юни тази година. 49-годишният шоумен подписа тригодишен договор с BBC.

Според информация на таблоида The Sun към новите епизоди на Top Gear ще се присъедини и пилотът от Формула 1 Дейвид Култард (долната снимка).

По-рано пък Крис Евънс заяви, че сюжетната линия на новите епизоди ще е съвсем различна, но на този етап всичко се пази в тайна. Първият епизод на новия Top Gear е насрочен за 8 май 2016-а.

Източник: Факти.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари