ЕС обмисля нов фонд от 20 милиарда евро в подкрепа на украинската армия

0
Володимир Зеленски изрази надежда, че Западът ще се договори за спешно усилване на украинската противовъздушна отбрана
Володимир Зеленски изрази надежда, че Западът ще се договори за спешно усилване на украинската противовъздушна отбрана Видео: bTV

Володимир Зеленски изрази надежда, че Западът ще се договори за спешно усилване на украинската противовъздушна отбрана

Премиерът Николай Денков представлява България на третата среща на Европейската политическа общност, на която Украйна е сред основните теми.

В Испания пред колегите си от 47 държави Володмиир Зеленски изрази надежда, че Западът ще се договори за спешно усилване на украинската противовъздушна отбрана, информира bTV.

Първият дипломат на Европейския съюз съобщи, че Общността обмисля създаването на нов фонд от 20 милиарда евро в подкрепа на украинската армия през следващите четири години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    до ZZданко
    С нетърпение очаквам психиатъра някой ден да се произнесе за теб и да разкрие дълбоката ти нежна душа и творческа душа.
  • 5
    5
    За европейският СъЮз
    Май нещо печатат яко?
  • 3
    4
    123
    Да дава 200 милиарда ! От това по-хубаво няма. Ще плащам с кеф за да видя разпада на ЕС и да видя усрайна с изклани фашисти.А сега ще звъня на една бесарабска проститутка но не за да я шибам, а да и дам седем лева да измие входа и да измете листата по цялата улица. Поне е жива и се укрива тук. Да мете майка и проста да е*а !
  • 7
    3
    плюс минус
    Тези пари са от нашите данъци. Европейските ръководители и чиновници получават, пак от нашите данъци, огромни заплати. Да си ги намалят!
  • -11
    2
    ZZданко
    Омреалата ти рушлямска майка ще ги връща, тъпако жалък! Хайде сега отивай да полапаш на баща си Хасан мазния сиренясал рязан ЧЕП! ХАХАХАХАХАХА
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари