Володимир Зеленски призна тежкото положение на украинската армия в Донбас

0
Това каза украинският президент във видеообръщение
Това каза украинският президент във видеообръщение

Това каза украинският президент във видеообръщение

Украинският президент Воладимир Зеленски призна в сряда, че украинската армия се намира в много трудна ситуация в Донбас, в района на градовете Лисичанск, Авдеевка и Артемовск, предаде БГНЕС.

Украинският президент заяви, че властите на страната правят всичко възможно да получат модерни артилерийски системи от западните съюзници, за да "отговорят правилно" на настъплението на войските на сепаратистките Донецка и Луганска народни републики (ДНР и ЛНР), действащи с подкрепата на руските въоръжени сили. Първите руски бойци от специалните части влязоха в Лисичанск, заяви в сряда чеченският президент Рамзан Кадиров, като отбеляза, че градът "скоро ще бъде освободен от украинските окупатори".

Междувременно офицерът от Народната милиция на ЛНР Андрей Марочко не изключва, че петролната рафинерия в Лисичанск вече може да е превзета от силите на ЛНР и руските въоръжени сили. Магистралата, свързваща Артемивск и Лисичанск, е блокирана от военните на ЛНР и Русия, като доставките на Въоръжените сили на Украйна за Лисичанск са напълно прекъснати, заяви пред ТАСС Виталий Киселев, помощник-министър на вътрешните работи на ЛНР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    5 Ebanko
    ХАХАХАХА Явно говориш за себе си и за остналите мухльовци от митрофанската фабрика за тролчета. Само вие употребявате 4-5 думи като "кравари", "сащници", "еврейчета", "соросоиди" и това ви е! Като полапвате спаружените стафидки на Путлерчо предавате БЪЛГАРИЯ, нещастници жалки! _)_
  • 1
    5
    Sтанко
    Няма да приключи! Пиша го за заблудени шматки като теб номер 4. И да пишем и да не пишем - войната ще продължи и това е ясно! Краварите са подли и подмолни, ама слепци като теб не го усещат. Най-лесно е да се манипулира и завладява простия човек... Ха сети се за кого говоря.... И вземи си смени репертоара, че с 4-5 думички умееш да боравиш... Нещастник!
  • -3
    4
    До Насранко 3
    Това за Путлер го пишеш, нали? Щото той е виновен за коварното нападение на чужда държава! Дамо късокракия кремълски сатрап пукне по-скоро, че всичко да приключи! РУК за Ръша!
  • 6
    3
    Станко
    Ей калпак, хайде признавай че си прецакан и да се свършва. Ако те бяха очистили още в първата нощ на инвазия, всичко щеше да е забравено. Заради наркоманския ти задник разпиляха цялата ти скапана и корумпирана държавица. Язък за селепахите, които с нищо на са ти виновни, че да търпят тържествуване не скапаното ти его! Държавата заради теб дръпна със 100 години назад и няма как по-рано да се изправи! Потапяй се някъде и да се нормализират нещата, че целия свят е луднал заради простотията ти - твоята и на чобаните със кравите!
  • 14
    2
    Русенец
    Дврейчето отново реве и ни занимава със себе си! Айде чупката боклук!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари