Енергото унищожи посеви в село Белцов

0
Колите на служителите на енергото са минали директно през земеделските блокове
Колите на служителите на енергото са минали директно през земеделските блокове Снимка: Agri.bg

Колите на служителите на енергото са минали директно през земеделските блокове

Служители на ЕРП Север директно минават и газят блоковете с култури на земеделците. За това съобщи фермер русенското село Белцов.

Случката се разиграла в четвъртък, 22 юни. Фермерът веднага се обадил на 112, а оттам изпратили полиция.

"След няколко дни ми се обадиха от полицията и ме уведомиха, че е нужно да се свържа с общината, за да се сформира комисия. Съответно след това тази комисия да обследва посевите за щети. През това време обаче беше изключително топло, след това валя и дъжд. Смачканите култури изсъхнаха, а скоро ще изглежда, че дори не е имало проблем", обяснява потърпевшият.

По думите му колите на служителите на енергото са минали директно през блоковете. Задачата на енергото е била почистване на електрическите стълбове в масивите, съобщи Agri.bg.

"Мързи ги да носят машините около стълбовете и направо влизат с колите. Не ги интересува нищо. Газят и това е. Ти цяла година се блъскаш, за да произведеш нещо и накрая просто се подиграват с теб. Мачкат труда ти. Докато Европа отпуска помощ за реколтата от слънчоглед, енергото гази посевите ни", споделя пострадалият фермер, който е подал и жалба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари