Емилиян Гебрев: От България директно за Украйна не е заминал и един патрон

0
Оръжейният търговец определи като терористичен акт опита да бъде отровен
Оръжейният търговец определи като терористичен акт опита да бъде отровен Снимка: БГНЕС

Като терористичен акт определи опита да бъде отровен оръжейният търговец Емилиян Гебрев

От първата секунда до ден днешен се работи само и само да се замаже и нищо да не излезе наяве. Това са поети ангажименти от нашата страна. Дългата ръка на Путин работи с по-къса у нас”, уточни още той в ефира на NOVA.

От нашата страна директно за Украйна действително не е заминал и един патрон, допълни Гебрев.

Той коментира снимките на военна техника, товарена на самолет: „Това, че самолетът е украински не означава абсолютно нищо. Много хора изпадат в една еуфория. Украинците си изкараха всичко, каквото можаха, за да не бъде унищожено”, подчерта Гебрев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Вива Рузия
    Ей. ГЕРБЕРАСТ ГЕРБЕВ. Пряко не е заминал нито един патрон за УЙкрайна, прав си. Както си прав, че НЕПРЯКО, следващия път ще те Уликвидират, окончателно и невъзвратно от ДУЙНАРИТ. Ако си си намерил ковчег с джобове, то пълни джобовете на ковчега мили ми ГЕРБЕВ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари