Емил Димитров - Ревизоро: ПП-ДБ и ГЕРБ ще се прегърнат и няма да има избори

0
Целият проблем е, че ще дойдат пари от Европа и може да се окаже, че не тези, които са се борили за тях ще ги харчат и усвояват, а други, заяви бившият министър
Целият проблем е, че ще дойдат пари от Европа и може да се окаже, че не тези, които са се борили за тях ще ги харчат и усвояват, а други, заяви бившият министър Видео: NOVA

Целият проблем е, че ще дойдат пари от Европа и може да се окаже, че не тези, които са се борили за тях ще ги харчат и усвояват, а други, заяви бившият министър

ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС ще се прегърнат и няма да има избори. Това каза в „На фокус с Лора Крумова” по NOVA бившият министър на екологията и бивш шеф на митниците Емил Димитров - Ревизоро.

Чисто нови министри без опит, без меморандум си работиха девет месеца и нищо не ги притесняваше. Сега за новите девет месеца искат да разпишат и им е много важно. Досега не ви ли беше важно”, каза Ревизоро. По думите му „целият проблем е, че ще дойдат пари от Европа и може да се окаже, че не тези, които са се борили за тях ще ги харчат и усвояват, а други”.

Преди девет месеца ГЕРБ ни убедиха, че не трябва да има коалиция. Тогава Борисов даде цялата партия зестра, за да има един вицепремиер. Идеята беше, че след 9 месеца ще е точно обратното”, каза бившият министър. По думите му без участието на ДПС този кабинет не би могъл да просъществува, а сега ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС се опитват „да си правят някакви техни игри”.

Емил Димитров се обяви против сливането на Агенция „Митници” и НАП. Според него по този начин структурата става много голяма и трудно ще се управлява, а фактически нищо няма да се промени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари