Елена Поптодорова: България трябваше да привика посланика на Русия заради смъртта на Навални

0
Страната ни е като опитен терен за руските спецслужби
Страната ни е като опитен терен за руските спецслужби

Страната ни е като опитен терен за руските спецслужби

България трябваше да привика посланика на Русия заради смъртта на Навални. Имаме повече основания дори от други държави - защото у нас стана отровителство и на наша територия са провеждани операции на РФ за действия в Европа. Страната ни е като опитен терен за руските спецслужби, за терористични актове, които да отиват навътре в континента. Имаме взривяване на складове и отравяне на български граждани - казуси, по които още няма заключения. Руските собствености у нас трябва да бъдат отвоювани. Това заяви дипломатът Елена Поптодорова в ефира на предаването "Твоят ден" по NOVA NEWS.

Според нея напълно очакван е 13-ият пакет от санкции срещу Русия.

"Днес трябва да се съобщят такива и от САЩ. Санкциите имат много разперен ефект. Последните такива целяха да се спечели време. Те не са секторни, а са знакови - тъй като се навършват две години от началото на войната. По-скоро се увеличи бройката на санкционирани лица и организации. Има пролуки в санкциите, затова се насочва вниманието и към трети държави", коментира тя.

По думите ѝ, докато Украйна изпитва дефицит на боеприпаси, 2 милиона снаряди са стигнали от Северна Корея до Русия, по данни на "Ройтерс".

"Русия даде признаци, че ще се насочва към Азия. Имат разнообразие - Хонконг, Китай, Сингапур, ОАЕ", посочи дипломатът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    8
    нда,
    преводачката на тате и петър младенов, захлебила по време на соца, сега първа евроатлантичка, е малко крадлива, ама нищо! И като е такава демократка, що не е чела ВСЕОБЩА ДЕКЛАРАЦИЯ за правата на човека, приета и провъзгласена с резолюция 217 А (III) на Общото събрание на ООН от 10.12.1948 г. ?!? Та там чл. 11 гласи:1. Всеки човек, който е обвинен в престъпление, има право да бъде считан за невинен до доказване неговата вина в съответствие със закона в публичен процес, по време на който са му били осигурени всички необходими гаранции за неговата защита. Кога осъдиха Путин,, кога го обяви съд за виновен?!? Същото като онова от Хага, прокуратурата искала арест във връзка с обвинение и хоп военнопрестъпник! Абе тва евроатлантиците ептен изперкахте, а иначе много държите на международното право, ама само тогава, когато е във ваш интерес!
  • 5
    7
    Лареал
    Аре оди за кремчета
  • 7
    6
    Читател
    Неудържимото чувство да имаш нещо ценно без да си го купил,се нарича Клептомания. Тази болест образува разсейки, които увреждат и други части на човешкия мозък.
  • 14
    5
    А, не така!
    Първо трябваше да се привика посланника на Полша, да обясни защо имаш забрана да стъпваш на територията им. Според подписано от теб съдебно споразумение.
  • 10
    4
    До 3
    Мухлясал АБПФК ! Па не измряхте бе неграмотни боклуци !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари