Експулсират целия персонал на Руското консулство в Русе

5
Дипломатите трябва да напуснат територията на страната до 24:00 часа на 3 юли
Дипломатите трябва да напуснат територията на страната до 24:00 часа на 3 юли

Дипломатите трябва да напуснат територията на страната до 24:00 часа на 3 юли

"Те са били идентифицирани като хора, свързани до голяма степен с техните служби и са работили срещу интересите на България", заяви Кирил Петков.

Дипломатите трябва да напуснат територията на страната до 24:00 часа на 3 юли. Сред експулсираните ще бъде и целият персонал на генералното консулство на Руската федерация в Русе, начело с генералния консул Андрей Громов, предаде КИС 13.

Искането на българската страна е то да бъде закрито временно, като България ще направи същото с консулството си в Екатеринбург.

Около 5000 руски граждани живеят в обслужваните от Руското консулство в Русе 8 области. То е открито през 1985 година и оттогава извършва дейности за задоволяване на нуждите на населението. Сега заради изгонването на 70 дипломати, от днес Генералното консулство на Русия в Русе престава да приема и издава документи по всички консулски въпроси.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    18
    Стингър Джавелинов
    5000 хиляди руснаци в Русе!?!?! Вие и гълъбите ли сте бтоили бре?
  • -3
    17
    До 12
    И сега е същата работа,но фасона е друг.По вярващи от папата стават когато се малага да се покажат.Преди детска градина,сега цели бази харизаха и дупе отвориха.
  • 5
    16
    До Роки
    ей, човече, смени хапчетата. Че какво носи консулството за населението на Русе. В най-добрия случай да дойде някой човек от околността да си подаде виза за посещение в Блатная. Или имаш предвид, че вече няма да ги има приемите и коктейлите в тази сграда. Идеално е, че премахват консулството, нищо не носи на града ни.
  • -11
    15
    Роки
    Без консулството Русе ще обезлюдее още. Кирчо обрича Русе на умирачка.
  • -7
    14
    до 13
    И как пребъжда Русе, бе педал? В края на соца бяхме почти 250 000 , сега сме 50 000. Русе умира заради селяндури като теб. Ти гласува за Пенчо, нали?:) Аман от болшевики, носители на единствената истина в този живот. Карай си таксито, прошляк, не се завирай там, където не ти е работата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари