Протест срещу експулсирането на руски дипломати в Русе

3
Протестът ще ще се проведе пред Паметника на свободата
Протестът ще ще се проведе пред Паметника на свободата Снимка: Dunavmost

Протестът ще ще се проведе пред Паметника на свободата

Протест срещу експулсирането на руски дипломати ще се проведе в Русе утре, 30 юни /четвъртък/.

Протестът ще започне в 18:00 часа пред Паметника на свободата. Организатор е Регионален обществен съвет „Приятели на Русия“, съобщи Русе Медиа.

Протестът е провокиран от решението на премиера в оставка Кирил Петков за експулсирането на 70 руски дипломати, довело и до затваряне на Генералното консулство на Русия в Русе.

„Това еднолично самоволно решение е повече от престъпление. Това е грешка, която ще съсипе България и в частност град Русе и региона, които имат дълготрайни търговски отношения с Русия. Ние, членовете на Регионален обществен съвет „ Приятели на Русия”, граждани, симпатизанти на руския народ и култура, представители на русенския бизнес, работещ с Русия, настояваме за преразглеждане на решението и гласуване в Народното събрание на тази заповед и нейната отмяна“, се казва в исканията на организаторите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    16
    до 14
    нещо изнервен ми изглеждаш хахаха кеф, кеееф! Бълването на ругатни на майка и всякакви други несвързани простотии е просто доказателство за липса на каквито и да е аргументи. Разкошно представяне дрОгари! Путя дали ще ви награди с малко рубли за защита на рашистката агентура в гр. Русе?
  • 0
    15
    до 14
    Ще снимаш на майка си задника, бе мушмурок! И ще си мислиш, че това и е вагината понеже от там си излязъл. Те, задник е, изсрала те е!
  • -1
    14
    ДАНС
    Ще дойда да ви снимам рубладжийските физиономии, че да ви изпратим барабар със служителите на руското консулство в посока Рашистан и Чечня :)
  • 2
    13
    до 12
    А ти какво работиш, центажия нещастен, че в работно време си тук? Нещо държавна хранилчица? Общинска?!:) Аман от ОФ активисти, които не само, че знаят кое е правилното, но се чувстват и длъжни да дадат акъл на останалите.
  • -6
    12
    ЗАКРИВАЙ
    Регионален обществен съвет??? Рубладжии, сър! :) В 18ч в работен ден кой може да си позволи да е на площада? Работещите хора са на работа. Само изкукуригали пенсионирани комундета и платени тролове ще бъдете изглежда. ИДЕАЛНО! Снимки ще има ли, че да можем и ние нормалните хора да видим кои са националните предатели сред съгражданите ни?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари