Експлозия разтърси Москва

0
Пожар последва взрива
Пожар последва взрива Снимка: Туитър

Пожар последва взрива

Експлозия разтърси Москва преди минути.

За това съобщиха потребители на социалната мрежа Туитър, станали свидетели на случката.

Непосредствено след взрива, на мястото му избухнал огромен пожар. Екипи на пожарната безопасност се опитват да овладеят пламъците.

Няколко експлозии бяха чути днес и в Киев, след като миналата нощ срещу украинската столица бяха извършени атаки с дронове, съобщиха журналисти от Франс прес.

Журналистите на АФП са видели дрон, който противовъздушната отбрана се опитва да свали, а киевската военна администрация заяви, че "противовъздушната отбрана се е задействала".

Експлозиите са спрели след около 15-20 минути. След това журналистите са видели издигащ се облак черен дим, а градската военна администрация на Киев обяви, че въздушната тревога е отменена.

Вражеският дрон е свален“, каза началникът на президентската канцелария Андрий Ермак, а кметът на Киев Виталий Кличко съобщи за „експлозии и пожари в столичния квартал "Соломянски“ и предупреди за възможно падане на отломки от дрон.

В квартал "Соломянски" спасителните служби овладяха пожар в четириетажна сграда“, каза кметът, цитиран от БТА и добави, че „никой досега не е потърсил медицинска помощ“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари