Експлозии разтърсиха Крим

0
Кримския мост е отново затворен за движение
Кримския мост е отново затворен за движение Снимка: EPA-EFE / STRINGER

Кримския мост е отново затворен за движение

Движението по Кримския мост отново е преустановено, съобщава Telegram каналът "Крымский ветер“, като допълва, че към настоящия момент причината не се уточнява.

Каналът обаче съобщава за поредица от експлозии на полуострова, включително в Симфериопол и околностите му, както и в Новофедоровка и Красногвардейския регион, съобщи агенция Фокус.

Уточнява се, че руската противовъздушна отбрана е задействана в Новофедоровка.

Други подробности не се привеждат към настоящия момент. Не са публикувани нито снимки, нито видеа в подкрепа на разпространената информация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    Мутрофански трол
    Какви иксплозий, какъв Крим? СВО приключи за три дни и нашите смели окупаторски орки на Владоплф Путлер завладяха Киев и се насочиха към Берлин и Рейкявик! Четете малко тероруZZки канали, стига са тази укропропаганда!
  • -1
    1
    Копейкин
    Мале, мале какво стана. Тридневната спецоперация ще се превърне в срам и позор за "самая могучая и непобедимая". Явно ще трябва ватниците да отстъпват и да бягат дълеч в Сибир.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари