Ексклузивни разкрития за война между дилъри на гласове

1
Схема със списъци, арести и заплахи в Лом
Схема със списъци, арести и заплахи в Лом

Схема със списъци, арести и заплахи в Лом

Ексклузивни разкрития за търговия с гласове и война между дилъри с вота в Лом. Списъци, арести, заплахи и саморазобличаване.

Разказ от първо лице за изборната търговия. Говори един от основните дилъри на гласове в региона – рекордьор по сигнали за купен вот – град Лом. От МВР потвърждават, че имат информация за дейността му, алармира bTV.

Екипът ни тръгна по следите и на криминално проявен, арестуван преди дни със списъци.

В квартал „Момин брод“ в Лом мъж е добре познат. Казва, че „е в играта“ от близо 17 години. В опит да разкрие и изобличи свой конкурент мъжът разказва за схеми, в които самият той участва.

„Когато ние участваме в изборите, българите задължително, ако не са с нас, те не трябва да излизат да гласуват, излизат само купените“, казва той.

Кой ви защитава?

Тия отгоре ни защитават.

Кои са те?

За да правиш всичко това, трябва да имаш зелена светлина.

„Тук не само цигани се продават, ще ви дам секции, където са само българи, само че при тях сумата е 100-120 , при нас е 50 +20“, казва още мъжът, чиято самоличност крием засега.

От полицията в Лом потвърждават, че имат информация за дейността му.

Мъжът обаче е на свобода. Както и друг, за когото ни разказва, че са във вражда и който е задържан два дни преди изборите със списък и освободен.

В квартал „Момин брод“ се срещаме с хора, които казват, че са във въпросния списък на мъжа. Причината – взимали са заеми.

Жената ни показва клип, изпратен от въпросния мъж.

Екипът ни тръгва по следите на мъжа...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    3
    ЗАКРИВАЙ
    Има много кадърни и надъхани момчета/момичета в полицията, с морал и качества за работата. НО за съжаление покрай корумпираните и мързеливите им колеги и началници няма никакъв шанс да си свършат работата съвестно даже и да искат.
  • 8
    2
    Josh
    Защо се учудвате бе хора. Никой не си върши работата, а Вие само напразно се ядосвате/нервите. Затова, докато не се промени нищо (например полицията да си върши работата, да има справедливост/правосъдие и т.н.) гледайте, наслъждавайте се на спектакъла.
  • 9
    1
    Фртио
    Защо са на свобода при положение,че си признава!!!!Браво,на българското правосъдие!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари