„Единственият оцелял“. Пътешественик във времето се озовал сам на света през 2027 година

2
Хавиер публикува видеа, на които са заснети пусти испански градове като Барселона и Валенсия - има сгради, коли, дори гълъби, но няма хора
Хавиер публикува видеа, на които са заснети пусти испански градове като Барселона и Валенсия - има сгради, коли, дори гълъби, но няма хора

Хавиер публикува видеа, на които са заснети пусти испански градове като Барселона и Валенсия - има сгради, коли, дори гълъби, но няма хора

Потребител на TikTok качва на своята страница видеа, на които са заснети пусти испански градове като Барселона и Валенсия. Собственикът на акаунта твърди, че той е пътешественик във времето, „заседнал“ в 2027 година. И по думите му е единственият оцелял на Земята.

"Казвам се Хавиер и съм сам в света", представя се на своята страница потребителят с красноречивия ник unicosobreviviente („единственият оцелял“). Във качените от Хавиер видеа има сгради, коли, дори гълъби. Но няма хора, разказва Actualno.

По думите му на Земята се е случила катастрофа и той е останал единственият ѝ жител. Вероятно именно заради това той толкова упорито крие лицето си. Впрочем Хавиер не обяснява по какъв точно начин публикува видеата от 2027 година в наше време.

От друга страна, това явно не е толкова важно, тъй като Хавиер има 6,6 милиона последователи, а всяко негово видео буквално веднага набира десетки и стотици хиляди гледания, лайкове и коментари.

Някои потребители се опитват да разобличат креативния мъж, като твърдят, че той заснема видеата в определено време, като много старателно подбира безлюдни места. Освен това неотдавна го обвинили в обработка на материалите.

Но така или иначе „новините“ на Хавиер се следят от мнозина, включително и в YouTube, макар че там популярността му не е толкова голяма. В някои от видеата той разказва своята история.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари