Джо Байдън строи стена по мексиканската граница

1
Проектът не може да бъде спрян, обясни президентът на САЩ
Проектът не може да бъде спрян, обясни президентът на САЩ Снимка: Joe Biden / Instagram

Проектът не може да бъде спрян, обясни президентът на САЩ

Правителството на Джо Байдън ще строи стена по границата с Мексико. Целта - да бъде спрян потокът от нелегални имигранти. Ще бъде изградено преградно съоръжение с дължина малко над 30 километра в окръг Стар в щата Тексас.

Стена по границата с Мексико беше едно от най-известните обещания на Доналд Тръмп. Републиканецът искаше цялата граница от над 3000 километра да бъде преградена. Джо Байдън винаги е критикувал тази идея. Когато се кандидатира, обеща, че нито метър от стената няма да бъде издигната, ако той е президент. Това накара репортерите в Белия дом да питат президента защо се строи нова стена. Той отговори, че парите са заделени през 2019 г. от правителството на Тръмп, предаде NOVA.

„Само един отговор ще дам за стената - парите са предвидени. Опитах да сменя предназначението им, отказаха ми. По закон няма как да ги изхарчим за нещо друго, освен това, за което са гласувани. Не мога да спра този строеж, обясни Байдън.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Sтанко
    Толкова много стени построи този жалък човечец... Следващите коментари ще го докажат....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари