Джо Байдън: Нямаме нищо общо с метежа в Русия

0
Това е вътрешен проблем на Русия, каза американският президент
Това е вътрешен проблем на Русия, каза американският президент Снимка: Facebook

Това е вътрешен проблем на Русия, каза американският президент

Президентът на САЩ Джо Байдън заяви днес, че е "твърде рано да се правят окончателни заключения" след неуспешния метеж на групата "Вагнер" в Русия този уикенд, предаде Франс прес.

"Не сме били замесени. Нямаме нищо общо с тези събития", подчерта американският президент. "Това е вътрешен проблем на Русия", каза той.

Байдън добави, че американците и техните съюзници не искат "да дават никакъв претекст на (руския президент Владимир) Путин да обвини западняците и да обвини НАТО".

Зрелищната авантюра на паравоенната групировка "Вагнер" от петък вечерта до събота вечерта разтърси Русия. За 24 часа войските на Евгений Пригожин превзеха няколко военни обекта в стратегическия град Ростов на Дон и преминаха стотици километри в посока Москва. Шефът на "Вагнер" сложи край на бунта си в събота вечерта в замяна на имунитет, обещан от Кремъл за него и за неговите хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    до 2
    то като пишеш по инерция е така +$0.05 имаш :) В статията не се споменава Русия да е казала, че сащ са намесени... само им се загубиха $6.2 милиарда "случайно преведени" xD
  • 3
    3
    Аз
    И нито дума, че му започна импийчмънт? Щях да кажа, че се прави на улав, но той си е...
  • -2
    2
    Българин
    На мизерна и просташка пРоссия, все някой друг е виновен ....
  • 4
    1
    Тоз
    Памперса още жив ли е . Там дето мириши и има дим значи американец е срал няма място дето не осраха ама ......
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари