Джигит наби катаджия

0
29-годишния полицай е с травми по главата и лицето
29-годишния полицай е с травми по главата и лицето

Катаджия от Долна Митрополия, командирован в Поморие, е бил набит заради забележка за неправилно паркиране. 29-годишният Чавдар Ч. е с травми по главата и лицето. 44-годишният помориец Димитър Янакиев е задържан за боя. Мъжът е криминално проявен, пише "24 часа".

Екшънът станал около 9 ч на 25 юли. По това време униформеният не бил на работа и хапвал в местна закусвалня. Заведението се намирало на кръстовище, на което се събират няколко улици - “Цар Шишман”, “Рибарска”, “Цар Самуил”, “Поп Сава Катрафилов” и “Цар Иван Асен”.

Полицаят видял, че микробус мерцедес, разнасящ банички, спира неправилно на ул “Рибараска” и създава задръстване. Катаджията направил забележка на шофьора и го помолил да премести колата.

В замяна получил няколко груби реплики: “Кой си ти, бе?”, “За какъв се мислиш?” и др. Тогава от микробуса изскочил братът на шофьора Димитър Янакиев и ударил с глава полицая по главата, след което му забил и юмрук в лицето.

Окървавен, полицаят извадил служебната си карта и се легитимирал. Това охладило страстите на бияча, който бил отведен от катаджията в районното. Помориецът е задържан за 24 часа, по случая е образувано бързо полицейско производство.

Командированият полицай от Долна Митрополия пристигнал в Поморие на 1 юли и ще остане там до края на месеца, уточниха от ОДМВР-Бургас. Инцидентът е поредният от началото на сезона, при който пострадаха служители на МВР. Преди седмица пиян руски тийнейджър нападнаха велополицай в Слънчев бряг, патрулиращ със свой колега между хотелите “Поморие” и “Планета”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари