Джамбазки за скандала с нацистки поздрав: Помахах на председателката

0
По думите му не можело да го накажат защото ще ги осъди
По думите му не можело да го накажат защото ще ги осъди Видео: NOVA NEWS

По думите му не може да го накажат защото ще ги осъди

Евродепутатът и новоизбран лидер на ВМРО Ангел Джамбазки бе обвинен, че е направил подобие на хитлеристки поздрав в пленарната зала на Европарламента в Страсбург. Затова бе предупреден от председателката на ЕП Роберта Мецола, че след проверка може да бъде наказан строго,  припомня NOVA NEWS

"Ще направят проверка и ще ми дължат строго извинение. Това е абсолютна глупост, чудят се за какво да се хванат. Измислят си причина и припознават призраци и жестове там където ги няма", коментира Джамбазки.

Той разказа и какво се е случило. "Изразих подкрепата си към правата на европейските граждани. Започнах спора си с колегите в залата. На излизане чух, че председателстващата ни призова да не говорим в залата, защото й пречим да води заседанието. Чух я обърнах се и просто й помахах в знак на това, че съм я чул и се извинявам. Вместо да се съгласи, че съм я чул и разбрал, си измисли тази глупост", обясни Джамбазки.

По думите му не може да го накажат защото ще ги осъди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари