Този ли формира представите на европейците за България?

0
За награда го избраха за съпредседател на ВМРО
За награда го избраха за съпредседател на ВМРО

Избраха го за съпредседател на ВМРО

Наказание но по НПК член 108. Този "идиот" формира представите на европейците за България и българите. То не бяха алкохолните му изцепки, не бяха "мъжките" му интерпретации, които възмутиха дори ЛГБТ общността.

За награда го избраха за съпредседател на ВМРО!?

Гледаш воеводите от тази славна организация, и този обзаведен от статуквото с апартаменти и богатство индивид и се чудиш, ние ли се криво молихме, Бог ли ни криво разбра?

При тази прокуратура може да се чувства спокоен.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Красиус
    Ха. Едва ли това действие има нещо общо с Хитлер. Те "патриотите" нямат общо с патриотизма, пък какво остава за по трудни за проумяване концепции. От друга страна и да има, не виждам какъв е проблема. Освен за всякаква либерастска гнус разбира се. "Vae Victis".
  • 3
    4
    Глупаци
    Това не е нацистки поздрав. Също така, Джамбазки не е хомосексуалист.
  • 3
    3
    Хм
    Ако беше жив Хитлер щеше да го хвърли това хипофизно джудже в газовата камера задето замърсява арийския генофонд..
  • 0
    2
    плюс-минус
    Това е стоп-кадър, който не винаги показва вярна информация. Изгледах видеото. От мухата е направен слон. Джамбазки, когото не харесвам, вдига ръка за миг, за да привлече вниманието, но това не е хитлеристкият поздрав.
  • 2
    1
    Dobre de
    Тези еврогейски номера - не на нас ! Ония са фашаги до мозъка на костите си. Крадеца вика "дръжте крадеца". Джамбазки просто им показа с жеста си какви са и те скочиха, като се видяха разобличени. Кожте не е работил с/за тях - той не знае. Един ден в ЕП и ще ви станат ясни, има изключения, но те само потвърждават правилото, освен това си мълчат, не като наш'то момче.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари