Дворът на СОУ "Васил Левски" е превърнат в бунище, гледката е потресаваща

3

Възмутена русенка е публикувала снимки, които показват мизерията в двора на СОУ "Васил Левски" в град Русе. Шефкие Адил е написала много краноречив коментар на снимките си. Ние от Dunavmost.bg няма как да не се съгласим с написаното от нея защото снимките показват самата действителност, която е жестока за съжаление.

Ето и самият коментар на г-жа Адил:

"Днес е денят на земята...

Ще си позволя да публикувам малко не толкова приятни снимки ,коѝто направих тази сутрин в двора на у-ще В. Левски, наѝ голямото у-ще в град Русе.

Пролет е и всичко се сабужда за един нов живот...реших да потичам в двора на училището за здраве събота и неделя си го позволявам. Кое ме шокира, че попаднах не в един двор на училище а все едно бях попаднала на едно бунище на едно сметище, отказах се да тичам, започнах да снимам, да споделя това и сас вас.... Това е дворът на училището, всеки ъгъл, всяка ниша е превърнато в едно малко бунище, гледката е потресаваща.

Питам аз от тук родителите, учителите, училищната управа, хигиенистите, РИОКОЗ, ХЕИ Русе, всички институции, ХАРЕСВА ЛИ ВИ ГЛЕДКАТА... Защото на мене не... тук учат вашите и нашите деца, те са там по 6, 7 часа всеки ден...

НЯМА НИТО 1 КОШ ЗА ОТПАДАЦИ ...в нито един ъгъл в училищния двор,къде да си хвърлят децата отпадаците... Естествено при липса на регламентирани кошчета за отпадаци, децата хвърлят където сварят. Всичко започва от тук, лошо възпитание,лоша култура. И на всичкото отгоре никоѝ от управниците на това училище не взима мерки.

Аз на това му казвам Лоша управа ,ако има кошчета поставени по ъглите в самия двор...от 10 деца. 5 поне ще ги използват, но поради липсата на такива те изхвърлят боклуците си където сварят.

На повечето от вас може и да не им харесва, на мен също не ми харесва...ЖЕСТОКАТА ДЕЍСТВИТЕЛНОСТ Е ЗА СЪЖАЛЕНИЕ...ще чакаме Април за да чистим България за един ден...после цяла година ще живеем и растем в бунище...."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари