Двете деца на Габриела Славова са изведени от семейното им жилище

1
Все още се изясняват обстоятелствата около жестокото убийство на Пейо Пеев, който беше удушен от тъща си и съпругата си в столицата
Все още се изясняват обстоятелствата около жестокото убийство на Пейо Пеев, който беше удушен от тъща си и съпругата си в столицата

Все още се изясняват обстоятелствата около жестокото убийство на Пейо Пеев, който беше удушен от тъща си и съпругата си в столицата

Двете деца в момента не са при майката, която беше пусната под домашен арест. Бившият депутат Велико Минков заяви, че е баща на второто дете на Габриела Славова - 4-месечното бебе, но му е отнета възможността да припознае детето си.

И двете деца на Габриела са изведени от жилището, което в момента тя обитава, поне докато се прецени дали е безопасно за тях да се върнат при майка си.

Заради сигурността им от Агенцията за социално подпомагане не искат публично да се коментира местоположението им, но социални работници следят случая.

Бившият депутат Велико Минков заяви, че е баща на по-малкото дете - 4-месечното момченце.

"То си е планирано, ние го желаехме", заяви пред БНТ Велико Минков.

Двамата с Габриела имали връзка от 2020 година, но по време на бременността ѝ тя прекратила отношенията с него.

"Тогава започнаха по-агресивните съобщения към мен, които отдавах на хормоните на бременността и се надявах, че ще отминат, че ние ще си оправим отношенията", допълни Велико Минков.

Три седмици преди раждането Габриела сключва брак с убития Пейо Пеев, от когото има шестгодишно дете. Заради сключения брак името на Пеев е записано в акта за раждане и на по-малкото дете, на което Минков твърди, че е баща.

Минков вече е завел иск за установяване на бащинството му. Близки на Пейо Пеев разказват, че Габриела и майка ѝ и на него са създавали трудности да се вижда с детето си.

"За първи път се запознахме една седмица след раждането на моя син, като съвсем бързо и стигнахме до съгласие, че биологичният баща трябва да бъде вписан в акта за раждане. Той в комуникацията ни е потвърждавал, че няма съмнение. Той категорично отрича да е биологичният баща", добави Велико Минков.

"Разбра се, че и той е имал същите проблеми със своето дете и най-вероятно това е мотивът му да сключи брак с Габриела", коментира Пламен Борисов, адвокат на Велико Минков.

"Бил е подвеждан за това дали ще види детето, било е ограничавано времето, в което може да прекара с него. Неща, които сега излизат наяве и сега от негови близки", каза още Велико Минков.

Габриела е обвинена, че умишлено е убила съпруга си заедно с майка си Красимира Трифонова, която го душила, а жена му затискала вратата на автомобила, за да не може да излезе.

"Най-вероятно се касае до инцидентен случай. Не може в тази ситуация, на явно място, камера има там, вие сами гледате и виждате пред тях става. Нещо е възникнало между тях в момента на тази вечер, което е било плод на създадени взаимоотношения доста време преди това. Аз не мога да си обясня как две жени успяват да сломят съпротивата на един мъж", заяви Ботьо Ботев, криминалист.

През 2020 година 33-годишната Габриела е работила в община Бургас. Завършила е "Европейски науки" в Хага. Колегите ѝ не са виждали нищо странно в поведението ѝ. Участвала е в благотворителни акции. Била е кандидат-депутат през 2021 година. В момента е в майчинство.

Майка ѝ работи във Външно министерство. Била е консул в Тайланд. Името ѝ е замесено в скандал с обвинения за сексуален тормоз към посланика. През 2010 година подава жалба в Комисията за защита от дискриминация, която е отхвърлена. Това решение се потвърждава и от Административния съд.

"Майката е човек, който прави впечатление, че може би е малко нестабилна, но това психолози и психиатри трябва да го определят по-добре", каза още Велико Минков.

Във Фейсбук близки на Пейо Пеев споделят, че той е бил изключително добър човек. По тяхно мнение той вероятно е бил жертва и на домашно насилие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Не, че нещо до 3
    Изобщо не ми дреме за втория или третия, или осемнайстия, но когато се правят забележки за правопис е необходимо да си перфектен. Хайде сега си отвори речника и провери как се пише "юрискунсулт". Няма такава дума като кУнсултация.
  • 1
    3
    До втори
    Ало, не слагай юрисконсултите под общ знаменател. В много фирми и учреждения юрисконсултите са много по-опитни и запознати с правото и процеса отколкото адвокатите. Отделно адвокатите използват всякакви прийоми, за да удовлетворят СВОЯ материален интерес. А това колко си компетентен си личи от факта, че не знаеш правописа на думата юрискунсулт. Първо прочети, ограмоти се и тогава коментирай. Иначе ставаш същия като тези, които самия ти коментираш, че даже и по-зле от тях
  • 6
    2
    До Спонсор
    Целият административен управленски апарат е изграден на този принцип.Само гледай как Деса Дуловска Стюардеса става конституционен съдия без един ден стаж в прокуратура,съд,следствие.Поне да имаше име и практика на адвокат да е участвала в сложни и трудни дела.Юрист консулт и туй то.
  • 5
    1
    Спонсор
    ВЪНШНО Е РАЗВЪДНИК НА КУРВИ! ТАМ ДРУГИ НЯМА! ЦЯЛОТО ИМ ЧЕРВ ИВО МИНИСТЕРСТВО ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНЯ НА 4 ГОДИНИ И НОВИТЕ ДА БЪДАТ НАЗНАЧАВАНИ С КОНКУРС/ПУБЛИЧО ОГЛАСЕН/
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари