"Дунав" завърши сезона с успех

5
Срещата бе последна в кариерата на нападателя Мирослав Будинов
Срещата бе последна в кариерата на нападателя Мирослав Будинов Снимка: Facebook

Срещата бе последна в кариерата на нападателя Мирослав Будинов

Дунав (Русе) приключи сезона във Втора лига с победа 2:0 над Литекс, пише Спортал. В срещата от последния 34-и кръг на надпреварата попаденията за успеха отбелязаха Димитър Законов и Денислав Минчев през втората част.

Срещата бе последна в кариерата на нападателя Мирослав Будинов, който бе изпратен от публиката в Русе с аплодисменти.

В класирането “драконите” приключват сезона на девета позиция с актив от 46 точки. Литекс от своя страна е с една по-малко и приключва на 11-о място.

Дунав (Русе) 2:0 Литекс:

1:0 Законов (50)

2:0 Минчев (61)

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Ей това
    отхвърлената жена е по-страшна от бедствие! Чорбаджиев, прежали си го веднъж и изчукай гатанката, че да се кротне, Вече с повод и без повод рИве!
  • -2
    1
    Gatanka
    Дърт Миришещ Миризлив Миришещ Черен Брадат Козел да това е Димитър Маринов Чорбаджиев . Махни се миризлива гад. И всичко около теб Черни миризливи гадини
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари