„Дунав“ започва обмен на опит с италианския „Сасуоло“

0
Ново лого може да се появи скоро на фланелките на русенския отбор
Ново лого може да се появи скоро на фланелките на русенския отбор

Ново лого може да се появи скоро на фланелките на русенския отбор

Дунав започва обмяна на опит с италианския „Сасуоло“ като част от общата стратегия на клуба за цялостно организационно и спортно-техническо укрепване на всички нива, съобщиха от русенския тим, предаде вестник 24 часа.

И двата клуба имат общ спонсор – италианската фирма „Мапей“, чието лого може да се появи скоро и на фланелките на русенския отбор. Основен акцент в програмата ще бъде работата при подрастващите. От началото на годината се работи интензивно по обща методология, която да влезе в сила от сезон 2021/2022 и да въведе общи стандарти за работата с всички подрастващи покрива всички области на спортно-техническото и социално развитие на децата.

От особен интерес на дискусия ще са темите за набирането на деца, техники за мотивация да тренират футбол на ранна възраст, насочен подбор към определени социални групи, упражнения и тренировъчни програми, управление на натоварванията, изграждане на манталитет, целеполагане, тестване, както и въпросите за съхраняване и анализиране на информацията за състоянието на децата с цел подобряване на развитието им.

Изграждането на сътрудничества с чуждестранни клубове е част от дългосрочната стратегия за превръщането на „Дунав“ в притегателно място за развитие на млади таланти, твърди ръководството на клуба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари