Дунав с важни уточнения!

1
Ръководството на ФК „Дунав“ Русе държи да внесе уточнение по въпроси, които бяха засегнати от някои медии през последните дни
Ръководството на ФК „Дунав“ Русе държи да внесе уточнение по въпроси, които бяха засегнати от някои медии през последните дни

Ръководството на ФК „Дунав“ Русе държи да внесе уточнение по въпроси, които бяха засегнати от някои медии през последните дни.

Треньорът Веселин Великов има договор с клуба до лятото на 2018 г. Самият той потвърди и на среща с феновете наскоро тази информация, като заяви, че има още работа в „Дунав“ и дори вече работи активно по селекцията за предстоящия сезон заедно с изп. директор Ивайло Петков.

Вратарят Мартин Луков има контузия, като първите прогнози наистина сочат скъсани кръстни връзки. Клубът е осигурил вече прегледи при специалисти в София, които тепърва предстои да изясняват състоянието на един от важните футболисти на представителния отбор на „драконите“. Едва тогава ще могат да се правят коментари за начина на лечение и възстановяване, както и за времето, през което той ще отсъства от терените.

Във връзка с това ФК „Дунав“ Русе заявява, че няма истина в твърденията, че Вихрен Узунов е бил картотекиран в отбора. Узунов е част от клуба, но той отговаря за подготовката на вратарите в Детско-юношеската школа, както и за някои от формациите в нея.

Междувременно ние разполагаме с доказан вратар в лицето на Станислав Антонов и младия и обещаващ Веселин Добрев на тази позиция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари