"Дунав" постигна победа срещу "Черноморец"

5
Русенският отбор се наложи с 2:0
Русенският отбор се наложи с 2:0 Снимка: sportal.bg

Русенският отбор се наложи с 2:0

Отборът на Дунав (Русе) постигна успех с 2:0 над Черноморец (Бургас) в двубой от 23-ия на Втора професионална лига. Попаденията за "драконите" реализираха Мирослав Будинов (32) и Ндуалу Пахама (86), отбеляза Sportal.bg.

По този начин "Дунав" се изкачи до 10-о място с актив от 30 точки. "Черноморец" пък се свлече до 13-а позиция с 27 пункта

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Истината
    Дунав отдавна е един селски отбор със средняшки манталитет. Безидейна и скучна игра на принципа, дано не ни вкарат, а напред каквото стане. Срам за Русе.
  • 7
    1
    Петко
    Време беше вече за победа. Да се стегнат, че да не изпаднат и от Б група.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари