Древен принцип е, че този който ти предлага нещо безплатно, получава парите си от други

0
Най-добрият вариант за победата бе предизборна коалиция, която да отвее ГЕРБ
Най-добрият вариант за победата бе предизборна коалиция, която да отвее ГЕРБ Снимка: БГНЕС / Архив

Най-добрият вариант за победата бе предизборна коалиция, която да отвее ГЕРБ /това което сега представят за следизборна, да стане предизборна/ и да определи дневния ред на страната

 За съжаление новата партия К и А получи странни съвети от още по странно място - социологическата агенция Галъп Интернашънъл на Кънчо Стойчев, които го напомпаха със самочувствие и проценти на мечтите /30 процента - социологията показвала ?!/. Да вярваш на Кънчо и Андрей, които са класиците на модела на прехода, на платената социология, на връзките с Доган и Борисов, означава само едно - политическа незрялост, дори наивност.

Бих пропуснал тези подробности, както пропуснах ИТН и регистрирах техния крах. Но нещо много ценно време отнемат тези програмирани заблуди, които в последна сметка отразяват и желанията на статуквото да се отложи практичното взаимодействие и реалното сваляне на модела.

Публикувам статия за хибридните войни на Русия, в която особено място има международния фейк на американската Галъп - асоциация под името Галъп Интернашънъл, чийто президент е Кънчо Стойчев и под чиято шапка са обединени много подобни социологически организации в цял свят, които продават американската си табела за да реализират прокремълски операции.

С подобно "независимо" проучване в началото на 2016 година подготвиха общественото мнение за това че българите предпочитали Русия пред НАТО, тоест представиха желаното от тях и свързаните с Кремъл кръгове на Доган и Борисов, за действително. Сега отново представят желаното от Доган за действително и К и А базират политическото си поведение върху "съветите" на Кънчо Стойчев и Андрей Райчев. Нямам идея как се са спрели на тях, но и сигурно че са им препоръчани от "приятели" и защото са им се самопредложили. А древен принцип е, че този който ти предлага нещо безплатно, получава парите си от други.

Не са малки, имат високи дипломи, още по-високи претенции, което е похвално, но с преценките имат проблем.

Включително и за това че са направили нещо особено с Лукойл Нефтохим, които били обещали, този път "майка и баща" да започнат да декларират печалби и да плащат данъци. Още по-неиздържано е твърдението, че вече щели да работят на ишлеме ?!, което е практика от много години там и именно с тази схема реализират схемите за манипулиране на финансовите резултати и изтегляне на финансовите ползи в чужбина.

Както казва една руска поговорка във свободна перифраза - истинското образование започва след като получиш диплома.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари